Συγκλονίζει ο Γιώργος Τσαλίκης για την σύζυγό του: «Έπεσε σε κώμα! Εκείνο το βράδυ πήγε να πεθάνει»

Το τρομακτικό σκηνικό που τους "ένωσε"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram: @giorgostsalikis (αριστερά) / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Instagram: @giorgostsalikis (αριστερά) / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Ο Γιώργος Τσαλίκης, το απόγευμα της Δευτέρας 18 Μαρτίου, βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, και πέρα από την καριέρα του και την ενασχόλησή του με το τραγούδι, προχώρησε σε μία εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου, στο τραγικό συμβάν που έζησαν την ημέρα που γνωρίστηκαν και τον τρόπο που κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανή τη σχέση τους και τον έρωτά τους παρόλο που είναι μαζί πάνω από 20 χρόνια (δείτε εδώ τους δύο κούκλους γιους τους).

Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από τη γνωριμία του Γιώργου Τσαλίκη με την σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου

«Τα φτιάξαμε μετά από ένα χρόνο, γιατί εγώ ήμουν αλλού, για αυτό αργήσαμε να είμαστε μαζί. Η Δώρα με ήθελε και το βράδυ που της είπα ότι θα είμαστε μαζί ήμασταν σε ένα μπαρ που λεγόταν Chaos και ήταν όντως χάος. Έπεσε στάχτη στο ποτό της και έπεσε σε κώμα. Και εκείνο το βράδυ πήγε να πεθάνει. Από τότε που της έτριβα το χέρι μέσα στο ταξί, μέχρι την επόμενη μέρα που συνήλθε, της έκανα αιμάτωμα από το τρίψιμο.... Από εκείνη την ημέρα μείναμε μαζί. Αλλάζανε οι συνθήκες, αλλάζαμε και εμείς. Βάζαμε άλλους στόχους, το βλέπαμε αλλιώς. Μείναμε μαζί ακόμα και όταν γύρω μου μού έλεγαν ότι καταστρέφομαι και να μην παντρευτώ. Δεν το σκέφτηκα καθόλου», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης την έντονη αντίδρασή του και το ξέσπασμά του λίγο αργότερα, όταν ρωτήθηκε για τον Νίκο Οικονομόπουλο.