Αθηνά Ωνάση: Εργάζεται σε μεγάλο όμιλο σούπερ μάρκετ - Κατά πόσο έχει μειωθεί η περιουσία της

Το νέο της επαγγελματικό βήμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθηνά Ωνάση: Εργάζεται σε μεγάλο όμιλο σούπερ μάρκετ - Κατά πόσο έχει μειωθεί η περιουσία της

Η Αθηνά Ωνάση έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολες στιγμές, ωστόσο, έχει πατήσει γερά στα πόδια της και πλέον προσπαθεί να βλέπει με διαφορετικό μάτι τη ζωή της. Μετά το "χτύπημα" που δέχτηκε από τον Αλβάρο, έχει βρει ξανά τον έρωτα (δείτε τον σύντροφό της), ενώ έχει ξεκινήσει μια νέα ζωή.

Η χρυσή κληρονόμος - που δεν θέλει ούτε ζωγραφιστή να βλέπει την Ελλάδα - ζει μόνιμα στο εξωτερικό και οι πληροφορίες την θέλουν να μένει σε μια μεγάλη φάρμα στην Ολλανδία μαζί με τον αγαπημένο της, κάνοντας μια πιο ήρεμη ζωή.

Μάλιστα, πληροφορίες επίσης την ήθελαν να έχει χάσει την μισή της περιουσία! Όπως είχε αποκαλυφθεί στο Πρωινό του ΑΝΤ1 από τον τον δημοσιογράφο Τάσο Τεργιάκη, η περιουσία της είχε εκτιμηθεί στα 2,3 δισεκατομμύρια, ωστόσο, σήμερα εκτιμάται πως είναι κάτω από 500 εκατομμύρια!

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης της άφησε ακίνητη περιουσία αξίας μισού δισ, καταθέσεις στις ΗΠΑ 40 εκ., καταθέσεις στη Λατινική Αμερική 90 εκ, επενδύσεις εταιρειών 200 εκ. και άγνωστο ποσό σε ελβετικές τράπεζες. Ωστόσο σήμερα η Αθηνά Ωνάση έχει μόνο λιγότερα από 500 εκ., 217 τραπεζικούς λογαριασμούς, 300 εκ. μετρητά, πολλές μετοχές και ράβδους χρυσού. Μπορεί αυτά τα ποσά να μας φαίνονται σοκαριστικά, ωστόσο, για τα δεδομένα τα δικά τους μιλάμε για τεράστια απώλεια χρημάτων.

Δείτε επίσης: 7 χρόνια μετά το χωρισμό του από την Αθηνά Ωνάση - Σπάνια φωτογραφία του πλέον 50αρη Ντόντα Μιράντα με τα 3 του παιδιά

Τι κάνει σήμερα σε επαγγελματικό επίπεδο η Αθηνά Ωνάση

Η Αθηνά Ωνάση

Σύμφωνα με την γαλλική LES ECHOS η Αθηνά Ωνάση κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα. Συγκεκριμένα ξεκίνησε να εργάζεται σε μεγάλο σούπερ μάρκετ της Γαλλίας ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

H εφημερίδα αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι η αλλαγή στο τιμόνι του ομίλου θα γίνει με την ολοκλήρωση της αύξησης κεφαλαίου που θα δώσει τον έλεγχο στην κοινοπραξία που συνδυάζει τον Daniel Kretinsky, τη Fimalac, την εταιρεία χαρτοφυλακίου του Marc Ladreit de Lacharrière και το βρετανικό fund Attestor.

Δείτε επίσης: Ινκόγκνιτο στο νησί της Μυκόνου η Αθηνά Ωνάση - Έκρυβε το πρόσωπό της με μαντίλι (Βίντεο)

Συνολικά 1,2 δισ. ευρώ θα διοχετευθούν στον όμιλο, στον οποίο έχουν απομείνει μόνο τα Monoprix, Franprix, Cdiscount και ένα τεράστιο δίκτυο μικρών, συνοικιακών παντοπωλείων. Οι σημερινοί μέτοχοι θα αποδυναμωθούν. Η κοινοπραξία θα ελέγχει το 52% του κεφαλαίου και οι εξασφαλισμένοι πιστωτές και ομολογιούχοι το 25%.