Ναταλία Γερμανού – Καλύτερα δεν γίνεται: Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν;

Αναμένονται αλλαγές στο πάνελ

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού – Καλύτερα δεν γίνεται: Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν;

Πολλά ακούγονται και γράφονται για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται», όπου παρά την επιτυχία της στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha, μερικοί λένε πως... γίνεται και καλύτερα, και προαναγγέλλουν αλλαγές στο δυναμικό μπροστά από τις κάμερες.

Ο Δημήτρης Πανόπουλος, πριν από λίγες μέρες έλεγε μάλιστα ότι είχε εκφράσει την επιθυμία να φύγει το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο άλλαξε γνώμη μετέπειτα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη και την εκπομπή Πρωινό Σουσού, για το «Καλύτερα δεν γίνεται», υπάρχουν κι άλλοι που ακούστηκε να περνούν την πόρτα της εξόδου. Τι ισχύει για τον καθένα;

Δείτε επίσης: Δημήτρης Πανόπουλος: Παραδέχεται ότι ήταν ένα βήμα πριν την αποχώρηση από το «Καλύτερα δεν γίνεται»

«Έχουν ακουστεί πολλά για την εκπομπή της, ότι θα αλλάξει ριζικά το πάνελ της. Συνάντησα τη Ναταλία Γερμανού γιατί πολύ σύντομα ξεκινάνε τα γυρίσματα για το Secret Song που θα επιστρέψει στις αρχές της επόμενης σεζόν. Ο Δημήτρης Πανόπουλος είναι γεγονός ότι έχει εκφράσει την πρόθεση του να μην συνεχίσει την επόμενη σεζόν στο “Καλύτερα δεν γίνεται” καθώς θέλει να δοκιμαστεί σε κάτι διαφορετικό, με όχι και τόσο ψυχαγωγικό χαρακτήρα», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Ποιοι μένουν στο «Καλύτερα δεν γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού

Και συμπλήρωσε: «Η Ναταλία Αργυράκη παραμένει ακλόνητη, σταθερή αξία. Ήταν προσωπική επιλογή της παρουσιάστριας και της έχει δώσει μια θέση στις συνεντεύξεις δίπλα της. Έχει ακουστεί ότι η Εβελίνα Νικόλιζα έχει πει ότι θέλει να αποχωρήσει, κάτι που η Ναταλία Γερμανού μου είπε ότι δεν έχει τεθεί κανένα θέμα. Αντίθετα έκαναν κουβέντες για του χρόνου».

Ο Νίκος Γεωργιάδης κατέληξε λέγοντας επίσης πως ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το «Καλύτερα δεν γίνεται», καθώς είναι σαν οικογένεια για την Ναταλία Γερμανού, ενώ όσον αφορά τη Ζωή Δημητρίου που έχει ακουστεί ότι θα πάρει τη θέση του Δημήτρη Πανόπουλου, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: