Αληθινή ιστορία: Όταν πήρα τη βαλίτσα μου, μετά από χρόνια γάμου, ένιωσα να αναπνέω ξανά!

Καινούρια αρχή!

Αληθινή ιστορία: Όταν πήρα τη βαλίτσα μου, μετά από χρόνια γάμου, ένιωσα να αναπνέω ξανά!

"Όταν πήρα τη βαλίτσα μου, μετά από χρόνια γάμου, ένιωσα να αναπνέω ξανά! Ένα χρόνο αργότερα βρίσκομαι δίπλα στον πιο ωραίο άντρα του κόσμου". Συγκλονιστική αληθινή ιστορία!

Είναι και αυτό από τα παιχνίδια που παίζει η μοίρα και σύσσωμο το σύμπαν χαμογελά. Ο πρώτος μου γάμος ήταν άτυχος. Βίωνα την καταπίεση σε όλο της το μεγαλείο. Από το πρωί έως το βράδυ, χωρίς σταματημό!

Όταν πήρα τη βαλίτσα μου και έφυγα, μετά από περίπου έξι χρόνια γάμου, ένιωσα να αναπνέω ξανά... Ένα χρόνο αργότερα βρίσκομαι δίπλα στον πιο ωραίο άντρα του κόσμου. Για την ακρίβεια, ωραίο εξωτερικά και εσωτερικά. Από εκείνους που μπορείς να ακουμπήσεις στο πλάι τους και να σε καταλάβουν ακόμα και αν δεν αρθρώσεις λέξη.

Οι μέρες περνούν και δενόμαστε τόσο που αντιλαμβανόμαστε πως η ζωή μας θα ήταν καλύτερη αν μοιραζόμασταν ένα σπίτι.

Αν ενώναμε τις ζωές μας με τα ιερά δεσμά του γάμου

Αν ήταν στο χέρι μας θα το κάναμε μια Κυριακή πρωί σε ένα ξωκλήσι της επιλογής μας, μόνοι μας, όμως σκεφτήκαμε πως το πρώτο βήμα ήταν να φέρουμε σε επαφή τις οικογένειές μας.

Μια Παρασκευή και χωρίς να το πολυσκεφτούμε, κανονίζουμε ένα δείπνο στο σπίτι μας με καλεσμένους τη χήρα μητέρα μου και τον διαζευγμένο πατέρα του. Σκοπός δεν ήταν να πάρουμε την ευχή τους αλλά να τους φέρουμε απλά σε επαφή καθώς ήταν μόνοι και οι δύο στη ζωή. Δεν θα ήταν άλλωστε άσχημο να γνωριστούν κατευθείαν στην εκκλησία; Θα ήταν. Κανείς όμως δεν μπορούσε να προβλέψει τη συνέχεια καθώς κάθε άλλο παρά για τον δικό μας γάμο συζητήσαμε. Βλέπετε... η μητέρα μου και ο πατέρας του είχαν δεσμό στα νιάτα τους. Μάλιστα η μητέρα μου είχε λάβει και δαχτυλίδι από εκείνον.

Όμως, καθώς τότε δεν είχε σταθερή δουλειά, η γιαγιά και ο παππούς μου εμπόδισαν τον γάμο αυτό με αποτέλεσμα οι δύο νέοι να «πνίξουν» τα συναισθήματά τους. Η συγκίνηση ήταν διάχυτη, με εμένα και τον -πλέον- άντρα μου να τους κοιτάζουμε αποσβολωμένοι. Πόσα είχαν να πουν, να μοιραστούν. Πόσα συναισθήματα ήταν κρυμμένα τόσα χρόνια, τα οποία πήραν σάρκα και οστά εκείνο το απόγευμα Παρασκευής. Για μια φορά όμως έκαναν πίσω σε όσα έκρυβαν μέσα τους προκειμένου να δουν εμάς ευτυχισμένους. Η ζωή τους όμως συνεχίζεται. Από κοινό σπίτι αυτή τη φορά...

"Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;" Ο ειδικός του YouWeekly σου απαντά σε όλα τα ερωτήματά σας!

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ TV24 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,50 ΕΥΡΩ