Είσαι γυναίκα και σου αρέσουν οι... γυναίκες; Σου δίνουμε τις 6 πιο «hot» εφαρμογές για να πετύχεις το ιδανικό ραντεβού!

Για να μην αποτύχει κανένα ραντεβού σου ξανά!

Αρθρογράφος: Μαίρη Μιχελή
Μαίρη Μιχελή
Youweekly Editor
Είσαι γυναίκα και σου αρέσουν οι... γυναίκες; Σου δίνουμε τις 6 πιο «hot» εφαρμογές για να πετύχεις το ιδανικό ραντεβού!

Για να πετύχεις το ιδανικό ραντεβού σου δίνουμε τις 6 πιο «hot» εφαρμογές για εσένα που είσαι γυναίκα και σου αρέσουν οι... γυναίκες!

Το να βγαίνεις ραντεβού είναι δύσκολο... και κουραστικό... και καμιά φορά είναι πιο εύκολο απλά να μείνει σπίτι με την άνετη φόρμα σου. Αλλά ανεξάρτητα αν είσαι ομοφυλόφιλος, αμφιφυλόφιλος, στρέιτ ή το οτιδήποτε βάζω στοίχημα ότι έχεις κατεβάσει στο κινητό σου μια εφαρμογή γνωριμιών. Ίσως κάποια στιγμή σκέφτηκες να την διαγράψεις για να προφυλάξεις τον εαυτό σου και ίσως την ξανακατέβασες γιατί η/π πρώην σύντροφος σου σε διέγραψε από τα social και θέλεις να πάρεις εκδίκηση!

Παρόλο που οι περισσότερες εφαρμογές γνωριμιών αφορούν στρέιτ άτομα, υπάρχουν και εφαρμογές που είναι ιδανικές για την LGBT κοινότητα, αποφεύγοντας έτσι την πολυσύχναστη ερώτηση: «ει, εγώ και το αγόρι μου ψάχνουμε κάποιον για τρίο, ψήνεσαι;».

Ευτυχώς, υπάρχουν κάποιες ομοφυλοφιλικές εφαρμογές για εσένα κι εμείς έχουμε την ιδανική λίστα!

HER

Η εφαρμογή απευθύνεται συγκεκριμένα σε ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους και έχει χρήστες άνω των 4 εκατομμυρίων που θέλουν να βρουν το ταίρι τους. Με τις κοινότητες που υπάρχουν στην εφαρμογή και τις εκδηλώσεις που διοργανώνει δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να βρουν αυτό που ψάχνουν, Κατεβάστε την εφαρμογή τώρα!

FEM

Η εφαρμογή Fem είναι μια εφαρμογή που βασίζεται κυρίως σε βίντεο (και εικόνες!), Η οποία σε ενθαρρύνει να δημιουργήσεις ένα βίντεο που οι κατάλληλες αντιστοιχίες γίνονται με "καρδιά". Χρησιμοποίησε τα κείμενα, τις φωτογραφίες και τα βίντεο για να επικοινωνήσεις με κάποιον όταν κάνεις «match» με κάποιον ή επέλεξε την δημόσια ομαδική συζήτηση, η οποία είναι μια λιγότερο «φοβιστική» κατάσταση, αφού απλά μιλάτε ένα προς ένα.

LESLY

Ως η κορυφαία εφαρμογή για ομοφυλόφιλους, η Lesly παρέχει μια θέση στις γυναίκες για να συνδεθούν, να γνωριστούν και να ερωτευτούν - ή να βρουν ό, τι αναζητάτε (σοβαρές σχέσεις, one night stand κλπ.). Κάνε εγγραφή δωρεάν και χρησιμοποίησε τη λειτουργία Spark για να ελέγξεις ποιοι είναι ελεύθεροι κοντά στην περιοχή που μένεις!

SCISSR

Σχεδιασμένο για ομοφυλόφιλους από ομοφυλόφιλους, το Scissr επιτρέπει να δηλώσεις ξεκάθαρα αυτό που ψάχνεις στο προφίλ σου, με μια ποικιλία διαφορετικών φίλτρων και ρυθμίσεων που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να προσαρμόσεις το μελλοντικό σου «ταίρι». Κοίτα τα μηνύματα σου, επεξεργάσου το προφίλ σου και προσκάλεσε όλους τους φίλους σου.

PERSONAL

Αν και το «Personal» δεν είναι μια εφαρμογή γνωριμιών, η σελίδα του στο Instagram συνδέει την LGBT κοινότητα με τους single γράφοντας προσωπικές δηλώσεις για το τι αναζητούν, ποιοι είναι και για τι ενδιαφέρονται. Υποβάλετε ένα "Personal", το οποίο είναι βασικά παρόμοιο με αυτά που θα γράψεις σε ένα βιογραφικό σημείωμα, και θα δημοσιευτεί εντός των επόμενων 30 ημερών στη ροή του Instagram. Μόλις αναρτηθούν, το «Personal» θα επισημάνει τον λογαριασμό σου στο IG και οι θαυμαστές θα μπορούν να σου στείλουν προσωπικό μήνυμα στο Instagram ή να σχολιάσουν στο «Personal» σου, προφανώς δίνοντας σε εσένα την επιλογή να απαντήσεις σε όποιον θέλεις εσύ.

BOUNCE

Παρόλο που δεν είναι πλήρως προσαρμοσμένη για την κοινότητα LGBT, αυτή η εφαρμογή φέρνει την επανάσταση στα ραντεβού και συγκεκριμένα σε βοηθά να μην ξανά βιώσεις αμηχανία με ένα άτομο που βγήκες για πρώτη φορά!

Θεώρησε την ως την καλύτερη εφαρμογή για όταν βαρεθείς να βλέπεις μόνη σου Netflix. Σύμφωνα με ένα μέλος της εφαρμογής, σου επιτρέπει να κάνεις "Check-in" συγκεκριμένες ώρες όταν θέλεις να πας σε ένα ραντεβού και στη συνέχεια να ταιριάζεις με άλλα μέλη σε πραγματικό χρόνο. Μόλις αντιστοιχιστεί, κάθε χρήστης έχει ένα λεπτό για να αποφασίσει αν θέλει να συναντηθεί ή όχι. Και αν και οι δύο συμφωνούν, το Bounce επιλέγει ένα σημείο για να συναντήσετε. Εύκολο, σωστά;

Επίσης δείξτε μεγάλη προσοχή σε αυτό το θέμα! Αν έχετε αυτές τις 24 εφαρμογές στο κινητό διαγράψτε τες!

TAGS