Βρίσκεται στα χέρια της μετά τον χωρισμό με τον Γιώργο Πατούλη - Το αρχοντικό της Μαρίνας στην Πεύκη

Ολόχρυσο και τεράστιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βρίσκεται στα χέρια της μετά τον χωρισμό με τον Γιώργο Πατούλη - Το αρχοντικό της Μαρίνας στην Πεύκη

Τον Μάρτιο που μας πέρασε, ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη μετά από 35 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους, ωστόσο η δεύτερη φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια ενός νέου άντρα.

Η καθηγήτρια ελληνικής φιλολογίας στον γάμο της με τον περιφερειάρχη Αττικής και πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργο Πατούλη, έχει αποκτήσει μαζί του ένα παιδί, τον Αλέξανδρο. Οι δυο τους ζουν σε μια πολυτελή κατοικία στην Πεύκη, η οποία είναι διακοσμημένη με χρυσά έπιπλα, καλόγουστους πίνακες και ακριβά χαλιά.

Όπως μπορούμε να δούμε μέσα από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η γοητευτική φιλόλογος στο προφίλ της στο Instagram, την παράσταση κλέβουν και οι επιβλητικοί καναπέδες και η εσωτερική σκάλα που διαθέτει το σπίτι.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Μαρίνας Πατούλη

πατούλη

πατούλη μαρίνα

πατούλη μαρίνα σπίτι

πατούλη γιώργος χωρισμός

πατούλη σπίτι

πατούλη χωρισμός με πατούλη

πατούλη μαρίνα Πεύκη

πατούλη  φωτογραφίες από το σπίτι

πατούλη πλαστικές

πατούλη  ηλικία

πατούλη νέα σχέση

πατούλη χωρισμός

πατούλη  γιος

πατούλη γιος σπίτι

πατούλη φωτογραφίες instagram

Το νέο βήμα στη ζωή της μετά το διαζύγιο - Το ανακοίνωσε δημόσια

Η Μαρίνα Πατούλη είναι το τρανό παράδειγμα πως το διαζύγιο δεν είναι πάντα κακό, αλλά σε ανανεώσει και σου δίνει το πάτημα για νέα ξεκινήματα. Τους τελευταίους μήνες διανύει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της. Φήμες την θέλουν σε σχέση με τον Βλάση Χολέβα, με αφορμή τη συνεργασία τους.

Συγκεκριμένα, μαζί έχουν σχεδιάσει τη νέα συλλογή ρούχων "Marina collection by Vlassi Holeva", για την οποία και χρειάστηκε να ταξιδέψουν στο Παρίσι με σκοπό να βρουν τα υφάσματα και όλα όσα χρειάζονται.

Εκτός από τη συλλογή λοιπόν, σε λίγες ημέρες θα γίνουν και τα εγκαίνια τους καταστήματος της στην Μύκονο κάτι που κανείς δεν γνώριζε.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας δυο φωτογραφίες με την μια μέσα από το κατάστημα την ώρα που γινόντουσαν οι εργασίες.

"Ανοίγουμε... και σας περιμένουμε!", έγραψε στη λεζάντα της.