Survivor 2: Το ξεκατίνιασμα στους Μαχητές, η Σπυροπούλου και η διπροσωπία της Μελίνας! Ποια ομάδα κέρδισε;

Survivor 2: Το ξεκατίνιασμα στους Μαχητές, η Σπυροπούλου και η διπροσωπία της Μελίνας! Ποια ομάδα κέρδισε;

Από όλα είχε χθες το Survivor...

Ξεκατινιάσματα, ένταση, καυγάδες και μία νίκη... το Youweekly.gr σας μάζεψε τις καλύτερες στιγμές του επεισοδίου και σας τις παρουσιάζει μία μία... Διαβάστε παρακάτω...

Με το που ξεκίνησε το επεισόδιο του Survivor οι παίκτες των Μαχητών στην παραλία τους σχολίασαν την αποχώρηση της Μαρίνας Πήχου!

Τότε η Μελίνα ξεκίνησε το κράξιμο για τη στάση των συμπαικτών της αλλά και την αποχώρηση της Μαρίνας και άφησε να εννοηθεί πως η Μαρίνα στο συμβούλιο του νησιού "ενοχλήθηκε" που την ψήφισαν και ρωτούσε για ποιο λόγο! .Η Μελίνα συγκεκριμένα είπε πως: "Από την στιγμή που γνωρίζουμε πως κάποια στιγμή θα έρθουμε σε αυτή την δύσκολη κατάσταση και ξέρουμε ότι θα χρειαστεί να ψηφίσουμε πάλι κάποιον αν χάσουμε την ασυλία, καλό θα είναι να είμαστε χαλαροί και να μην ξεκινάμε τα "γιατί με ψήφισες" και "ποιος ο λόγος"!", ρίχνοντας έτσι τα βέλη της στην πρώην συμπαίκτριά της!

Ένα σούσουρο έχει δημιουργηθεί μετά την αποχώρηση της Μαρίνας Πήχου και στην ομάδα των Μαχητών αλλά και στην ομάδα των Διάσημων!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Η Κατερίνα Χαλικιά ξεσκεπάζει του Διάσημους! Οι δύο παίκτες που είναι διπρόσωποι...

Μετά το "θάψιμο" της Μελίνας και η Ελένη Χατζίδου έσταξε το φαρμάκι της για την ομάδα των Μαχητών! Η Ελένη σε συζήτηση που είχε με την Ξένια των Rec είπε πως τώρα θα έχουν πέσει όλοι πάνω στον Ηλία να τον φάνε γιατί αυτός ψήφισε την Μαρίνα!

Συγκεκριμένα είπε: "Τώρα δεν ξέρω τι μπορεί να γίνεται στην άλλη ομάδα , φαντάζομαι ότι έχουν πέσει όλοι πάνω στον Ηλία για το λόγο ότι ψήφισε την Μαρίνα για αποχώρηση! Βέβαια αν το έχουν κάνει αυτό δεν θα είναι ωραίο και θα είναι πολύ άδικο! Φυσικά είναι τέτοια ομάδα που σίγουρα θα το έχουν κάνει", με την Ξένια να συμφωνεί με τα λεγόμενά της!

Το αγώνισμα απέκτησε λίγο ενδιαφέρον με την Ντάρια που έκανε το απίστευτο, δηλαδή και παραγγελία να της είχανε κάνει, αυτό δεν θα το κατάφερνε!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Δείτε για πρώτη φορά τον σύντροφο της Ντάριας από τους Μαχητές!

Ο στόχος στο σημερινό αγώνισμα ήταν αρκετά περίπλοκος μιας και οι παίκτες κρατούσαν έναν σάκο, ο οποίος ήταν δεμένος με σχοινί, τον έσπρωχναν με δύναμη μέχρι να ρίξουν μια κορίνα και αυτός ο σάκος επέστρεφε με αντίστοιχη δύναμη πίσω στον παίκτη! Λίγο ο ήλιος, λίγο η αφαγία, λίγο η κούραση έκαναν την Ντάρια να μην υπολογίσει καλά με αποτέλεσμα να φάει το σακί στην μούρη της! Την λυπηθήκαμε και συγκρατήσαμε τα γέλια μας όπως και οι συμπαίκτες της!

Ότι και να πει κανείς για αυτό το κορίτσι δεν είναι ποτέ αρκετό!

Ο λόγος φυσικά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία από ότι φαίνεται έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας!
Στον στίβο μάχης η Κωνσταντίνα μας έβγαλε κυριολεκτικά την ψυχή μέχρι να τερματίσει! Κουτρουβαλήθηκε, έπεσε, γλίστρησε, έφτασε τελευταία στον στόχο, μέχρι να πετύχει τους στόχους καρδιοχτυπήσαμε, αλλά τελικά τα κατάφερε! Κέρδισε και χάρισε στην ομάδα της ακόμα έναν πόντο!

"Όλα για το συμφέρον μας" τελικά είναι η ομάδα των Μαχητών!

Και πιο συγκεκριμένα η Μελίνα, η οποία άλλα λέει την μία και άλλα κάνει την άλλη! Η ίδια σε παλιότερες δηλώσεις της είχε κατηγορήσει την Ροδάνθη ότι είναι τεμπέλα, ότι χρησιμοποιεί τους τραυματισμούς της σαν δικαιολογία για να μην κάνει δουλειές στην καλύβα και άλλα τέτοια "ωραία" πράγματα, ενώ σήμερα που η Ροδάνθη κέρδισε την Δαλάκα άλλαξε την στάση της!

Δείτε ακόμη: Survivor: Ραγίζει καρδιές η Μαρίνα Πήχου: "Ήταν ο πρώτος και ο τελευταίος μου έρωτας!"

Με το που τελείωσε το αγώνισμα και η ομάδα της κέρδισε ακόμη έναν πόντο χάρη της Ροδάνθης, η Μελίνα έτρεξε και την πήρε αγκαλιά για να της δώσει συγχαρητήρια!

Το Youweekly.gr πιστό στο ραντεβού του και σήμερα σας έδωσε την διαρροή!

Τα ρεπορτάζ μας πέφτουν μέσα μιας και οι πηγές μας είναι έγκυρες και ασφαλείς!Επιπλέον κάθε είδηση διπλοτσεκάρεται πριν... γραφτεί! Από την αρχή των highlights λοιπόν σας είχαμε ενημερώσει πως θα κερδίσουν οι Διάσημοι! Το σκορ είχαμε γράψει ότι θα είναι 10-9 και το... έπαθλο μαξιλάρια και απορρυπαντικά!

TAGS