Survivor 2: Δείτε τον Νάσο Παπαργυρόπουλο με παραπάνω κιλά και πριν την πλαστική επέμβαση! Αποκλειστική φωτογραφία!

Survivor 2: Δείτε τον Νάσο Παπαργυρόπουλο με παραπάνω κιλά και πριν την πλαστική επέμβαση! Αποκλειστική φωτογραφία!

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι από τους παίκτες στο Survivor 2 που έχουν συζητηθεί πολύ είτε αρνητικά είτε θετικά.

Στην αρχή, εν γλίτωσε το κράξιμο, μιας και έδειχνε ότι έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του προσπαθώντας να μιμηθεί τον Αγγελόπουλο, κάτι που τελικά δεν του βγήκε! (Survivor 2: Νάσος Παπαργυρόπουλος: Ο Ντάνος από τα Lidl! Η αυτοπεποίθηση και η κωλοτούμπα του!) Ωστόσο όσο οι μέρες περνούν το κοινό αρχίζει να τον συμπαθεί και να τον θεωρεί αρκετά δυνατό παίκτη και ανταγωνίσιμο! Διαβάστε παρακάτω...

Το Youweekly.gr δεν θα σας αποκαλύψει κάτι που γνωρίζουν όλοι! Στα χέρια μας είναι μία φωτογραφία που σίγουρα θα ήθελε να εξαφανίσει ο ΄Νάσος. Όχι γιατί είναι άσχημος, απλώς προδίδει τις επεμβάσεις του προσώπου του!

Η αλήθεια είναι πως στην αρχή νομίζαμε πως οι αλλαγές είναι από τα παραπάνω κιλά, που φαίνεται να έχει στην φωτογραφία ο ηθοποιος-επιχειρηματίας-χολιγουντιανός σταρ, ομως... μιλώντας με άνθρωπο από το κοντινό του περιβάλλον μας επιβεβαίωσε την επέμβαση που είχε αποφασίσει να κάνει... Δέιτε το αποκλειστικό ντοκουμέντο του Youweekly.gr και έρχεται η αποκάλυψη:

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος σε πιο νεαρή ηλικία, όταν ήθελε να γίνει σταρ και αποφάσισε να το κυνηγήσει πιο έντονα το όνειρο του, αποφάσισε να κάνει μία πλαστική επέμβαση, συγκεκριμένα ρινοπλαστική όπως θα δείτε στο πριν και το μετά.

Επίσης ο παίκτης του Survivor οπως είναι ολοφάνερο έχασε πολλά κιλά με αποτέλεσμα να φαίνονται λίγο παραπάνω τα ζυγωματικά του!