Survivor Ελλάδα Τουρκία: Η "κρυφή" φωτογραφία από το γύρισμα αγωνίσματος!

Την αποκάλυψη έκανε ο Τανιμανίδης!

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Η

Μια μικρή γεύση από τα γυρίσματα του Survivor μας έδωσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο παρουσιαστής μας έδειξε τι γίνεται πίσω από τις κάμερες. Διαβάστε παρακάτω...

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Σάκης Τανιμανίδης, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα backstage γυρίσματος του Survivor ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία.

Ο παρουσιαστής τρόλαρε έναν συνεργάτη του ριάλιτι επιβίωσης από τον Άγιο Δομίνικο γράφοντας «Όταν δεν είναι σίγουρος αν είναι απλά στυλάκι ή του έπεσε το παντελόνι». Εκτός όμως, του τρολαρίσματος μας αποκάλυψε και ένα αγώνα στίβου που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Survivor.

Survivor Ελλάδα Τουρκία Σάκης Τανιμανίδης

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα (05/03)! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Survivor spoiler: Έφτασε η Τρίτη και απόψε, εκτός από αγώνισμα επάθλου, έχουμε και αποχώρηση, με την Τουρκία να έχει χάσει την ασυλία και να αναγκάζεται να αποχωριστεί έναν παίκτη της!

Οι δύο ομάδες καλούνται να αντιμετωπίσουν πρώτα απ' όλα τα εσωτερικά τους προβλήματα, τα οποία είναι πολλά, με τους τσακωμούς και τις σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες να είναι συχνοί και κάκιστες αντίστοιχα! Διαβάστε παρακάτω...

Η Ελλάδα χτες, μετά το 7-7, κατέρρευσε με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα και το φαγητό να πάει στην τουρκική ομάδα στο Survivor!

Ποιος κερδίζει σήμερα; Απόψε έχουμε ένα αγώνισμα δύναμης! Αποκλειστικά δύναμης! Και στο αντίστοιχο που είχαν παίξει φέτος οι δύο ομάδες είχε κερδίσει και εύκολα η Τουρκία! Οπότε οι Τούρκοι έχουν το προβάδισμα! Ωστόσο το ποιος κερδίζει θα το μάθετε το βράδυ με το live του Youweekly.gr αλλά και την διαρροή μας λίγο μετά τις 21:00!

Εκτός όμως από αγώνισμα έχουμε και αποχώρηση! Υποψήφιοι για... δρόμο είναι οι Χασάν, Οκάι και Ετζέμ! Ποιος θα φύγει; Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr πρώτη πανηγυρικά για την παραμονή της στο παιχνίδι έχει βγει η Ετζέμ και έγινε ντέρμπι μεταξύ του Οκάι και του Χασάν για το ποιος θα αποχωρήσει!

Ο Χασάν φαίνεται να είναι ένα βήμα πιο κοντά στην αποχώρηση, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν στην διαρροή του Youweekly.gr μετά τις 21:00 το βράδυ!

Μείνετε συντονισμένοι!