Survivor: Αυτό είναι το instagram της personal trainer, Μαριαλένας Ρουμελιώτη, από τους Μαχητές

Με πολύ καυτό φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor: Αυτό είναι το instagram της personal trainer, Μαριαλένας Ρουμελιώτη, από τους Μαχητές

Διάσημοι και Μαχητές βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο κι εμείς όσο περιμένουμε την πρεμιέρα του Survivor που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 21:00 στον ΣΚΑΙ, ψάχνουμε λίγο τις ζωές των παικτών! Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε ποια είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Είναι 25 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και εργάζεται ως personal trainer σε γυμναστήρια. Έκανε πρωταθλητισμό στο καράτε και η καλύτερη στιγμή στην καριέρα της ήταν όταν κατέκτησε Ευρωπαϊκό τίτλο στην κατηγορία της. Είναι τελειομανής, της αρέσει η τάξη κι αυτό που θα την δυσκολέψει περισσότερο στο Survivor είναι η έλλειψη φαγητού και καθαριότητας.

Αυτό είναι το instagram της Μαριαλένας Ρουμελιώτη από την ομάδα των Μαχητών στο Survivor

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Μαριαλένα Ρουμελιώτη Survivor

Μαριαλένα Ρουμελιώτη μαχητές

Μαριαλένα Ρουμελιώτη personal

Η επίσημη φωτογράφιση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για το Survivor

Μαριαλένα Ρουμελιώτη επίσημη φωτογράφιση

Fake news ακόμα δεν ξεκίνησε το Survivor 4

Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό μέσα από ρεπορτάζ πρωινής εκπομπής πως όχι μόνο έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα αλλά και πως έχει γίνει το πρώτο αγώνισμα στο οποίο μάλιστα ο Τριαντάφυλλος και ο Καλίδης από την ομάδα των Διάσημων τα βρήκαν πολύ σκούρα!

Survivor fake news

Οι πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως μπορεί οι παίκτες να έχουν φτάσει στην παραλία του Άγιου Δομίνικου αλλά ακόμα οι κάμερες δεν έχουν πατήσει το rec.

Για την ακρίβεια, τα γυρίσματα έχουν δρομολογηθεί να ξεκινήσουν από την Τετάρτη, δηλαδή από αύριο. Άρα κανένα αγώνισμα δεν έχει πραγματοποιηθεί και καμία δυσκολία δεν αντιμετωπίζουν - ακόμα τουλάχιστον - ο Καλίδης με τον Τριαντάφυλλο! Ίσα ίσα τα περνάνε χάρμα μέχρι στιγμής.