Survivor 4: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τα χαμένα λεφτά του κοινού

Από την ψηφοφορία που δεν αποχώρησε κανείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τα χαμένα λεφτά του κοινού

Σούσουρο είχε επικρατήσει τις τελευταίες μέρες στο Survivor για τις ψήφους του κοινού, που πήγαν… στράφι την προηγούμενη εβδομάδα, μαζί με τα χρήματα που χρεώθηκε, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να τοποθετηθεί για το θέμα ο Γιώργος Λιανός.

Ο κόσμος είχε ψηφίσει κανονικά την τελευταία εβδομάδα για το ποιος Διάσημος θα έφευγε από το παιχνίδι, αλλά λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, που υπήρξαν, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως κανείς δε θα έφευγε, κάτι που σήμαινε πως η ψήφος δεν είχε κανένα νόημα.

Ο Λιανός εξήγησε σχετικά με τα χαμένα χρήματα από τις ψήφους, ότι δεν μπορούν να επιστραφούν, καθώς κάτι τέτοιο δε γίνεται τεχνικά. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι τα λεφτά θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, με την ανακοίνωσή του να φέρνει χειροκρότημα από τους παίκτες.

Survivor 4 - Ατζούν Ιλιτζαλί: «Θα είμαι εγώ ο παρουσιαστής σας σε ένα μήνα» - Εκτός ο Γιώργος Λιανός

«Βόμβα» στο Survivor 4 έβαλε ο Ατζούν Ιλιτζαλί, με τον παραγωγό του παιχνιδιού να αναφέρει στους παίκτες, ότι ο Γιώργος Λιανός θα βρεθεί εκτός ριάλιτι, καθώς ορισμένες υποχρεώσεις του, τον στέλνουν πίσω στην Ελλάδα.

Ο Τούρκος παραγωγός βρέθηκε στο αγώνισμα ασυλίας, προκειμένου να απευθύνει το λόγο στους παίκτες, εντυπωσιάζοντας με… τα ελληνικά του, τα οποία μπορεί να μη συνοδεύονταν από καλή προφορά, αλλά τουλάχιστον μοιάζει να έχει μάθει τη γλώσσα μας.

Ατζούν Ιλιτζαλί Γιώργος Λιανός

Στο τέλος του λόγου του, όμως, αποκάλυψε πως ο Γιώργος Λιανός σε ένα μήνα θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, με αποτέλεσμα να είναι ο Ατζούν εκείνος, που θα παρουσιάσει στη συνέχεια το παιχνίδι.

Χωρίς να έχει ανακοινώσει βέβαια τίποτα επίσημα, όλα δείχνουν πως ο Γιώργος Λιανός θα έρθει στην Αθήνα για τα τελευταία γυρίσματα του The Voice - αν και έχει ακουστεί ότι τη θέση του θα πάρει ο Γιώργος Καπουτζίδης.