Ξαδέρφη Α.Σαλαγκούδη: "Δεν είναι τυχαίο που βγήκε από την πόλη της η πιο αγαπητή στο Survivor"

"Είναι αυθεντική και ειλικρινής"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξαδέρφη Α.Σαλαγκούδη:

Το πρωί της Δευτέρας, μετά την αρκετά άβολη έναρξη του Πρωινού με την Φαίη Σκορδά να υποδέχεται στο πλατό τον Γιώργο Λιάγκα, στον αέρα της εκπομπής προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η ξαδέρφη της Ανθής Σαλαγκούδη, Χριστίνα Λυμπεροπούλου, για την πορεία αυτής στο Survivor.

Τόσο εκείνη, όσο και ο ανιψιός της Ανθής μίλησαν με πολύ καλά λόγια για την παίκτρια των Κόκκινων και αποκάλυψαν πτυχές του εαυτού της που δεν έχει προλάβει να δείξει η ίδια στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Εγώ θα μιλήσω για την Ανθή σαν άνθρωπο, όπως την γνωρίζω, σαν ξαδέρφη και σαν φίλη. Με είχε στηρίξει πάρα πολύ σε δύσκολες φάσεις της ζωής μου, είναι πάντα εκεί για να σε ακούσει. Για μένα είναι ένας καλός άνθρωπος, είναι αυθεντική και είναι ειλικρινής σε σημείο που μπορεί να εκνευρίσει κάποιον που δεν αντέχει την αλήθεια".

Οι δηλώσεις της ξαδέρφης της Ανθής Σαλαγκούδη

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για την Ανθή Σαλαγκούδη

Πρώτη ημέρα σήμερα για τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό και έδωσε πολύ "ψωμί" για σχόλια, αφού αναφέρθηκε στην φημολογούμενη σχέση του με την Αθή Σαλαγκούδη, αποκαλύπτοντας πως δεν ήταν τίποτα παραπάνω από φίλοι, ενώ εκείνος ήταν που την έπεισε να πάει στο Survivor 4.

Φαίη: Εσύ την ξέρεις την Ανθή;

Γιώργος: Ένας φιλαράκος σας εδώ που λείπει, ο Άρης Καβατζίκης, πριν από έναν χρόνο είχε βγάλει ένα εξώφυλλο και είχε πει ότι είναι σχέση μου η Ανθή Σαλαγκούδη.

Φαίη: Καλά δεν χρειάζεται τώρα να ξεκινήσεις να μας αναλύσεις… Πρώτα απ’ όλα είναι και δικός σου φίλος και εξαιρετικός δημοσιογράφος.

Γιώργος: Καλά..

Φαίη: Τι καλά; Θα κάνεις τώρα σαν τον Κωστόπουλο;

Γιώργος: Να πω αυτό που θέλω να πω.

Φαίη: Όχι. Αυτό δεν ήταν μέσα στη σκαλέτα.

Γιώργος: Η Ανθή είναι φίλη μου. Εγώ την έπεισα να πάει στο Survivor.