Γκουντάρας για Survivor 4: "Υπάρχουν κάποιες ορμές, περιορισμένες φαντάζομαι"

Το πλάνο με την Άννα Μαρία και τον Μπάρτζη που... δεν έμεινε ασχολίαστο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Γκουντάρας για Survivor 4:

Πρώτο θέμα σε όλες τις πρωινές εκπομπές για ακόμα μια ημέρα είναι φυσικά το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor 4! Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε πάρα πολλά πράγματα αλλά αυτό που έβγαλε μάτι και δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο ήταν το πόσο κοντά ήρθαν η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο σε μία νίκη που πήρε η Άννα Μαρία στο χθεσινό αγώνισμα ο ενθουσιασμός της ήταν μεγάλος κι αντί να αγκαλιαστεί με όλους τους συμπαίκτες της πλησίασε πολύ έντονα τον Μπάρτζη, τον κοίταξε στα μάτια και η ατμόσφαιρα φάνηκε αρκετά ηλεκτρισμένη!

Ο σχολιασμός του Γκουντάρα για το Survivor 4

Στην εκπομπή Ευτυχείτε, λοιπόν, το πρωί της Τετάρτης το πλάνο αυτό σχολιάστηκε και το πάνελ της Καινούργιου άρχισε να αναλύει τις σεξουαλικές ορμές των παικτών...

Ζευγάρι η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης στο Survivor

Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Μεγάλο και ξεκάθαρο όχι σύμφωνα με τις πηγές μας από την Δομινικανή Δημοκρατία! Η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης έχουν έρθει η αλήθεια είναι αρκετά κοντά στο παιχνίδι από τότε που έγινε η αλλαγή στις ομάδες αλλά το ενδιαφέρον της Amiyiami - έτσι την λένε στο instagram - τουλάχιστον είναι καθαρά φιλικό αφού η ίδια εκτός παιχνιδιού έχει σχέση!

Οι δυο τους περνούν αρκετές ώρες μαζί στην παραλία και στην καλύβα και αισθάνονται οικεία ο ένας με τον άλλον γι' αυτό σε νίκες που βλέπουμε να παίρνουν στα αγωνίσματα αγκαλιάζονται και φιλιούνται, απλά αισθάνονται πιο καλά μεταξύ τους παρά με κάποιον άλλο από την ομάδα τους.