Νίκος Μουτσινάς: «Ντροπή, με ποιο δικαίωμα τα λέει αυτά ο Αλέξης Παππάς;»

«Μετά τα έβαλε και με την Ελευθερία από το πουθενά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: «Ντροπή, με ποιο δικαίωμα τα λέει αυτά ο Αλέξης Παππάς;»

Μέσα από τη σημερινή του εκπομπή, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να σχολιάσει τον χθεσινό καυγά του Αλέξη Παππά και της Άννας Μαρίας Βέλλη στο Survivor 4 και στάθηκε ξεκάθαρα απέναντι στον ηθοποιό, λέγοντας πως όσα είπε ήταν ντροπιαστικά.

Ο παρουσιαστής ήταν πραγματικά έξαλλος με τον Αλέξη Παππά, ο οποίος αποφάσισε να σχολιάσει τη σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη. Μάλιστα σχολίασε και την επίθεση που έκανε στην Ελευθερία Ελευθερίου.

Νίκος Μουτσινάς Survivor

«Ντροπή! Ντράπηκα! Με ποιο δικαίωμα τα λέει αυτά ο Αλέξης. Πού τα έχει δει αυτά; Έχει δει κάτι που εμείς δεν ξέρουμε; Μετά τα έβαλε και με την Ελευθερία από το πουθενά που αυτή καθόταν και παρακολουθούσε χωρίς να μιλάει», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Νίκος Μουτσινάς για Αλέξη Παππά και Κρις: «Άμα παίζουμε ένα παιχνίδι, να παίζουμε με τους κανόνες»

Ο Νίκος Μουτσινάς στο «Καλό Μεσημεράκι» σχολίασε το «Survivor» και την παραβίαση των κανόνων από τον Αλέξη Παππά και τον Κρις Σταμούλη.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή, δεν βρήκε καθόλου καλή αυτή τη συμπεριφορά και σχολίασε μια δήλωση που είχε κάνει ο Ηλίας Μπόγδανος και έλεγε στους «Μπλε» ότι μπορεί να τους κλέψουν.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Νίκος Μουτσινάς, που είπε χαρακτηριστικά: «Έπαθα σοκ. Δεν το συνδύασα αυτό. Χθες που το έβλεπα, δεν το συνδύασα ότι είχε προσβληθεί πάρα πολύ, γιατί ο Καλίδης είπε πως εδώ και κάποιες μέρες είχε δημιουργηθεί το παρεάκι. Δηλαδή, όταν το έλεγε ο Μπόγδανος, αυτοί ήδη έψαχναν για ένα “εξωτικό φρούτο”.

Δεν μου άρεσε αυτό, θα με βρουν και μένα απέναντί τους. Σαν on το λέω, δεν παίρνω ιδιότητα. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό, άμα παίζουμε ένα παιχνίδι, να παίζουμε με τους κανόνες. Διαφορετικά, μην παίζεις το παιχνίδι». Δείτε φωτογραφίες του ξενοδοχείου που λέγεται πως μπήκαν οι παίκτες για να κλέψουν φαγητό.

νίκος μουτσινάς survivor αλέξης παππάς