Survivor 4: O Κρις αφιέρωσε την νίκη του στον Ατζούν

«Κύριε Ατζούν, αυτό για εσάς»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: O Κρις αφιέρωσε την νίκη του στον Ατζούν

Ο Κρις Σταμούλης νίκησε στη δική του αναμέτρηση με τον Γιώργο Κοψιδά στη διάρκεια του αγωνίσματος με έπαθλο επικοινωνία και φαγητό, με τον ίδιο να κάνει αφιέρωση… στον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Τούρκος παραγωγός εμφανίστηκε στο παιχνίδι αυτό στη θέση του Γιώργου Λιανού, ο οποίος έγινε πατέρας για ακόμη μια φορά και αναγκαστικά έλειψε στην Ελλάδα για λίγο. Ο Ατζούν, από την πλευρά του, κέρδισε πληθώρα σχολίων με την περιγραφή του και ήταν εξαιρετικά ευχάριστος με τους παίκτες, ενώ κι εκείνοι τον χειροκροτούσαν, με τον Κρις όμως να περνά ένα βήμα πιο πέρα.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της μπλε ομάδας, όταν έκανε το 9-7 έναντι του Γιώργου Κοψιδά, γύρισε προς το πλευρό του Ατζούν και του αφιέρωσε την επικράτησή του, λέγοντας μετά πως, αν είναι να φύγει από το ριάλιτι, θα είναι τουλάχιστον με παρόντα στο τελευταίο του παιχνίδι τον Τούρκο παραγωγό.

Η αφιέρωση του Κρις στον Ατζούν

Survivor 4 - κολλητός Κρις: "Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μείνει στο παιχνίδι"

Επεισόδιο φωτιά σήμερα στο Survivor - δείτε εδώ το trailer! Όπως κάθε Τετάρτη, έτσι και σήμερα υπάρχει αποχώρηση και ο Κρις Σταμούλης είναι ένας από τους προτεινόμενους! Λίγες ώρες πριν το επεισόδιο, λοιπόν, ο κολλητός του, Παύλος Λάμπρου, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για το τι άνθρωπος ακριβώς είναι ο αυστηρός δικηγόρος που βλέπει ο κόσμος στις οθόνες του.

"Κοιτάξτε στην αρχή ήταν πιο πολύ ο εαυτός του ο Κρις, δηλαδή αυτό που βλέπουμε ότι είναι σοβαρό παιδί, σπάνια γελάει, δύσκολα ανοίγεται σε ανθρώπους. Εν συνεχεία των συνθηκών και αυτού που συνέβη με τα υπόλοιπα παιδιά βγήκε ένας χαρακτήρας ουσιαστικά από αντίδραση φαντάζομαι. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μείνει, πιστεύω ότι ο κόσμος θα στηρίξει την στάση και αυτού και του Αλέξη. Έτσι πιστεύω εγώ. Αυτό που έχουν προσπαθήσει να παρουσιάσουν τα παιδιά είναι εντελώς λάθος και ο κόσμος βλέπει.

Δηλαδή μας έχουν παρουσιάσει ότι ο Πάνος είναι ένας καλός παίκτης ενώ στατιστικά δεν. Ο κόσμος βλέπει και συμπεριφορές και χαρακτήρες και ψηφίζει και με αυτό αλλά βλέπει και την συμπεριφορά των υπόλοιπων παιδιών απέναντι σε αυτούς τους δύο. Ίσως να μην ήταν σωστή η χθεσινή τους στάση 100% αλλά εγώ κατάλαβα ότι ήθελαν να δείξουν ότι ο Πάνος δεν μπορεί να βοηθήσει όσο αυτοί την ομάδα.", είπε μεταξύ άλλων ο φίλος του Κρις.