Survivor 4 - Κονδυλάτος: «Δεν έκανα ποτέ κολλητή παρέα με την Ανθή Σαλαγκούδη»

«Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι νικητής του παιχνιδιού»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Κονδυλάτος: «Δεν έκανα ποτέ κολλητή παρέα με την Ανθή Σαλαγκούδη»

Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Έλα χαμογέλα για την εμπειρία του στο Survivor 4, για την Ανθή Σαλαγκούδη, όπως επίσης και για άλλους συμπαίκτες του.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι που η αποχώρηση του στεναχώρησε την Κόκκινη ομάδα, αναφέρθηκε στη σχέση του με την Ανθή, αποκαλύπτοντας πως κολλητή παρέα δεν έκαναν, καθώς είχε ένα δικό του πρόγραμμα. Μάλιστα, όπως δήλωσε με κανέναν ουσιαστικά δεν έκανε παρέα.

Survivor 4 Κονδυλάτος

Όταν ήρθε η ώρα να σχολιάσει μερικούς από τους συμπαίκτες του, χαρακτήρισε τον Γιώργο Κοψιδά - για τον οποίο επικρατεί ανησυχία για την παραμονή του στο Survivor - μονοκόμματο, τον Τριαντάφυλλο αδερφό και κολλητό, ενώ τον Γιώργο Ασημακόπουλο νικητή του παιχνιδιού.

Survivor 4 - Κονδυλάτος: "Η Ανθή απλά σταμάτησε να μου μιλάει! Μου είχε πει..."

Ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it κι αφού αποκάλυψε πρώτη φορά πως έκλεψε φαγητό στο Survivor, εννοείται μίλησε και για την... φίλη του, Ανθή Σαλαγκούδη.

O Περικλής Κονδυλάτος μετά την αποχώρησή του από το Survivor έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

"Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω αυτή την σχέση και θέλω να είμαι σωστός και δεν θέλω να είμαι ένας άνθρωπος που βγαίνει και λέει κακά πράγματα για την Ανθή και για οποιονδήποτε, όχι για να φαίνομαι καλός, αλλά για να μην είμαι άδικος. Όπως έκανα εγώ λάθη μπορεί να έκανε ο οποιοσδήποτε μέσα στο παιχνίδι. Εγώ προσπάθησα να της πω κάποια πράγματα. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι η Ανθή ξέρει την καρδιά μου και την ψυχή μου κι ότι σταμάτησε να μου μιλάει γι΄ αυτό τον λόγο ενώ είχε καταλάβει ποιος είμαι, η Ανθή ήξερε ποιος είμαι.

Είναι πάρα πολύ άσχημο να σταματήσεις να μιλάς σε έναν άνθρωπο μέσα εκεί, είναι πολύ μεγάλη απόφαση.

Η Ανθή είχε καταλάβει ότι έχω ένα θέμα με την αλήθεια και την ειλικρίνεια και μου το είχε πει μόνη της. Μου είχε πει "σ' αγαπώ πάρα πολύ γιατί παρότι κάνεις πράγματα που είναι ακραία είσαι πάντοτε ειλικρινής, με όποιο κόστος"", αποκάλυψε μεταξύ άλλων.