Survivor 1: Ο Λάμπρος Χούτος έπαιρνε τα περισσότερα χρήματα

Η αποκάλυψη του Bo

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 1: Ο Λάμπρος Χούτος έπαιρνε τα περισσότερα χρήματα

Το πρωί της Παρασκευής, ο Bo βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor 1 αλλά και στον Λάμπρο Χούτο ο οποίος ήταν ο παίκτης των Διάσημων που έπαιρνε τα περισσότερα χρήματα.

Ο ράπερ μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως οι μισθοί στο Survivor 1 ήταν πολύ πιο χαμηλοί από αυτούς που παίρνουν οι παίκτες στο Survivor 4, ενώ όλη η συζήτηση ξεκίνησε από τα χρήματα που πήρε συνολικά από το ριάλιτι επιβίωσης η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η αποκάλυψη του Bo για το Survivor 1 και τον Λάμπρο Χούτο

«Τα χρήματα που είχαμε συμφωνήσει τα πήραμε όλα κανονικά, μόλις βγήκαμε από το Survivor. Είχε γίνει μια αναμπουμπούλα ανάμεσα σε κάποια παιδιά για τα ποσά που έπαιρναν οι παίκτες. Απ’ όσο ξέρω τα περισσότερα τα έπαιρνε ο Λάμπρος Χούτος που ήταν και διεθνής ποδοσφαιριστής», είπε μεταξύ άλλων ο Βο.

«Εμείς τότε παίρναμε περίπου 6 χιλιάδες το μήνα και τώρα παίρνουν την εβδομάδα»

Το πρωί της Τρίτης, ο Βο βρέθηκε καλεσμένος στο Happy Day και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στα χρήματα που έπαιρνε στο Survivor αυτός και οι συμπαίκτες του, κάνοντας σύγκριση με τις φετινές αμοιβές.

Ο γνωστός ράπερ φαίνεται να παρακολουθεί και φέτος το ριάλιτι επιβίωσης και δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα χρήματα που παίρνουν φέτος οι παίκτες, ενώ είχε δηλώσει πως θα ήθελε να ξανά συμμετέχει στο παιχνίδι.

Survivor 4  Bo αμοιβές παικτών

Ο Βο είπε χαρακτηριστικά: “Πιστεύω ότι τα λεφτά που λένε είναι κοντά στα πραγματικά ποσά που παίρνουν οι παίκτες. Απ΄ ό,τι ξέρω το μηνιάτικο που παίρναμε εμείς, έγινε εβδομαδιαίο. Εκτός από το έπαθλο τα υπόλοιπα είναι αυτά που κανονίζεις, δε φορολογούνται.

Εμείς τότε παίρναμε περίπου 6 χιλιάδες το μήνα και τώρα παίρνουν την εβδομάδα. Δε μπορώ να πιστέψω ότι πήγαν πιο celebrity από εμάς, ίσα ίσα που τώρα λόγω κορονοϊού έπρεπε να βρουν πιο δυνατά ονόματα. Το δικό μας βέβαια ήταν και το πρώτο, δεν ήξεραν αν θα πάει”.

Συμπεραίνουμε λοιπόν πως οι διάσημοι έπαιρναν εβδομαδιαία περίπου το ποσό των 1.500 ευρώ.