Survivor 4: Γαμπρός ο Ηλίας Μπόγδανος μετά το παιχνίδι; - Όσα αποκάλυψε ο κολλητός του

"Έκανε κάποιες κινήσεις για να δείξει πόσο ερωτευμένος είναι. Της άφησε..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Γαμπρός ο Ηλίας Μπόγδανος μετά το παιχνίδι; - Όσα αποκάλυψε ο κολλητός του

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ένα από τα φαβορί του φετινού Survivor 4 για τη νίκη. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τα φιλιά στο στόμα που ανταλλάσσει με τον Τριαντάφυλλο.

Ένας καλός του φίλος, ο Μάριος Αλεξιάδης, μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε και σχολίασε τόσο το γεγονός αυτό όσο και την σχέση που διατηρεί ο Ηλίας εκτός του παιχνιδιού! Όταν μάλιστα η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα το δούμε και γαμπρό μετά το παιχνίδι η απάντηση άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο!

Οι δηλώσεις για τον Ηλία Μπόγδανο

"Χαίρομαι πάρα πολύ που μέσα στο παιχνίδι είναι αυτός που γνώριζα κι έξω. Είναι πάρα πολύ αυθόρμητος και μπορεί να κάνει κάτι από τον ενθουσιασμό του χωρίς να το σκεφτεί. Και ο Τριαντάφυλλος έχει δείξει πως έχει αυτή την τρέλα οπότε ναι ήταν κάτι αστείο.

Τον Ηλία, όταν τον ενοχλούν κάποια πράγματα δεν θα το κρύψει, θα μιλήσει, θα το πει. Δεν ξέρω αν την μπιφτέκα την γύρισε ο Ηλίας ή ο Τζέιμς. Γενικά η αλήθεια είναι κάπως στην μέση. Ο Ηλίας δείχνει πως είναι όπως πρέπει να είναι. Η Αλεξάνδρα είναι η κοπέλα του και τον στηρίζει κι αυτή με τον δικό της τρόπο.

Της άφησε κάποια πράγματα πριν μπει στο παιχνίδι. Έκανε κάποιες κινήσεις για να δείξει πόσο ερωτευμένος είναι. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει πρόταση γάμου όταν βγει από το παιχνίδι, αυτά είναι δικά τους πράγματα.", είπε μεταξύ άλλων.

Αποκλειστικό: Ο Μπόγδανος ανακοίνωσε οικειοθελή αποχώρηση

Το μεγάλο φαβορί των στοιχηματικών για την φετινή σεζόν του Survivor 4 "έσπασε"! Ο Ηλίας Μπόγδανος κοντεύει τέσσερις μήνες σχεδόν στο παιχνίδι καθώς ήταν από τις προσθήκες που έγιναν αργότερα, από Φεβρουάριο και μετά και όπως όλα δείχνουν προσπαθεί με νύχια και με δόντια να επιβιώσει στο νησί αλλά... ζορίζεται πολύ συναισθηματικά.

Τις τελευταίες εβδομάδες δεν θυμάμαι να τον έχουμε δει να χαμογελάει. Τα περισσότερα πλάνα τον δείχνουν κλαμένo. Τα ξεσπάσματα θυμού και η ένταση στην φωνή του δεν κρύβουν το πόσο πιεσμένος νιώθει. Θυμάστε πως ήταν τις πρώτες εβδομάδες; Είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά. Ήταν αυτός που σε κάθε διαπληκτισμό που υπήρχε ανάμεσα στους συμπαίκτες του τους έλεγε να ηρεμήσουν και πως όλα λύνονται με τον διάλογο.

Τέσσερις μήνες μετά, όμως, τα πράγματα φαίνεται να έχουν αλλάξει. Το ξέραμε όλοι πως είναι ένα σκληρό παιχνίδι ψυχολογίας το Survivor αλλά κανείς δεν φανταζόταν πως φέτος θα δοκιμαστούν τόσο πολύ τα όρια των συμμετεχόντων. Τρανταχτό παράδειγμα η Μαριαλένα... που κάνει την μια συνεδρία μετά την άλλη με την ψυχολόγο του Άγιο Δομίνικου.

Στα όρια του ο Survivor, Ηλίας Μπόγδανος

Ξέρετε πως εδώ στο Youweekly.gr δεν αστειευόμαστε, ειδικά με ότι αφορά το Survivor 4! Οι πληροφορίες μας για τα πάντα, έρχονται από μέσα από το παιχνίδι και δεν έχουμε πέσει ποτέ έξω σε ότι κι αν σας έχουμε πει.

Πήρα τηλέφωνο τον άνθρωπό μου να μου πει τι γίνεται με τις νίκες αυτή την εβδομάδα κι ανταυτού μου αποκάλυψε πως ο Μπόγδανος πριν λίγα 24ωρα έκανε μια πολύωρη συζήτηση με την Καρολίνα και... διαβάστε την συνέχεια εδώ