Survivor 4: Το Twitter "σταυρώνει" Σάκη - Μαριαλένα μετά το χθεσινό επεισόδιο

"Ναι μωρή σαύρα μη σου ψηφίσουμε τον αρραβωνιάρη θα σε ρωτήσουμε άλλη φορά"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Το Twitter

Οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor γνωρίζουν πολύ καλά πως σε κάθε επεισόδιο του ριάλιτι το #SurvivorGr είναι πρώτο στα trends του Twitter! Εκεί μπορεί κανείς να βρει... μαργαριτάρια!

Μετά το χθεσινό επεισόδιο, λοιπόν, στο οποίο μεταξύ άλλων είδαμε τον Σάκη Κατσούλη να βγαίνει στον τάκο για πρώτη φορά και την Μαριαλένα να κλαίει χωρίς σταματημό, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης πήρε φωτιά από τα σχόλια και τα περισσότερα ήταν... αρνητικά.

Φαίνεται πως αυτό το... ζεύγος έχει κουράσει αρκετά τον κόσμο.

Τα tweets για Σάκη - Μαριαλένα

Survivor 4

Survivor 4 Σάκης Κατσούλης

Survivor 4 Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Survivor 4  twitter

Survivor 4 tweets μαριαλένα - σάκη

Survivor 4 ΣΚΑΙ

Survivor 4 spoiler αποχώρησης

Πρόταση γάμου από τον Σάκη στην Μαριαλένα στον τελικό του Survivor;

Άκρως αποκαλυπτική στάθηκε μπροστά στην κάμερα του Mykonos Tv η πρώην παίκτρια του Survivor, Έλενα Κρεμλίδου. Πέρα από τις προβλέψεις της για τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ που τον τελευταίο καιρό δεν τα πάει και τόσο καλά σε νούμερα, αποκάλυψε πως... ενδέχεται να φάμε και κουφέτα!

"Πιστεύω ότι στον τελικό θα είναι Σάκης, Μαριαλένα και Μπόγδανος και πιστεύω ότι μπορεί να δούμε και καμία πρόταση γάμου στον τελικό. Δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση. Η μαμά της Μαριαλένας, η κυρία Γεωργία, επειδή έχουμε μιλήσει δεν συμφωνεί με όλο αυτό αλλά αν το θέλει η νύφη και ο γαμπρός... Δεν ξέρω, πραγματικά δεν ξέρω.", είπε μεταξύ άλλων.