Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: «Θέλω να κάνω άλλα τρία παιδιά»

«Δεν ξέρω αν θα με περιμένει η Δήμητρα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: «Θέλω να κάνω άλλα τρία παιδιά»

Μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή θέλησε να κάνει στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος εξέφρασε στην Ελένη Χαμπέρη την επιθυμία του να κάνει άλλα τρία παιδιά μαζί με τη γυναίκα του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στο φλερτ που έχει παρατηρήσει ότι υπάρχει ανάμεσα στον Κόρο και την Ελένη Χαμπέρη.

Όταν μετέφερε τις υποψίες του στην Ελένη, εκείνη του ξεκαθάρισε πως δεν παίζει κάτι ενώ γύρισε την κουβέντα σε εκείνον και τον ρώτησε αν έχει σκοπό να κάνει άλλα παιδιά με τη γυναίκα του. Ο Ντάφι απάντησε θετικά και μάλιστα είπε πως θέλει άλλα 3 παιδιά. Άλλωστε έχει δείξει την μεγάλη αδυναμία που έχει στον γιο του.

Παρόλα αυτά τόνισε πως δεν ξέρει αν θα θέλει η γυναίκα του ή αν θα τον περιμένει μέχρι να γυρίσει από το Survivor.

Η αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για τα παιδιά που θέλει να κάνει μετά το Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Ακραία η συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου επειδή δεν πήγε δεύτερη φορά στο Μαϊάμι

Τρομερό είναι το παρασκήνιο από το χθεσινό (30/05) επεισόδιο του Survivor και όλα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του ατομικού αγωνίσματος!

Αρχικά ο Τριαντάφυλλος ξενέρωσε την ζωή του μόλις ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε το έπαθλο και ταυτόχρονα πως το αγώνισμα θα είναι ατομικό, αφού ήξερε πως δεν θα μπορούσε ο ίδιος να το διεκδικήσει. Παρόλα αυτά είχε εναποθέσει όλες τους τις ελπίδες σε Μαριαλένα και Σάκη ώστε να πάει να παρακολουθήσει από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μαϊάμι.

Και έφτασε πολύ κοντά στο να το καταφέρει, αφού η Μαριαλένα κέρδισε και ο Σάκης έφτασε μια ανάσα από τη νίκη! Αν συνέβαινε αυτό τότε είναι δεδομένο πως ένας από τους δύο θα διάλεγε τον Τριαντάφυλλο για να απολαύσουν μαζί το έπαθλο!

Μάλιστα ο Ντάφυ φαίνεται πως πήρε στραβά την όλη φάση καθώς είχε όνειρο ζωής να βρεθεί κάποια στιγμή σε έναν αγώνα ΝΒΑ, πόσο μάλλον όταν σ' αυτό παίρνει μέρος ο απόλυτος Έλληνας σταρ, ο "Greek Freak"! Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τριαντάφυλλος αντέδρασε έντονα μετά το τέλος του αγωνίσματος και άρχισε να... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr