Survivor 4 - Ασημακόπουλος για Ντάφυ: «Δε θέλω να λέω καν το όνομά του»

Έξαλλος στο συμβούλιο μετά τον αγώνα ασυλίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ασημακόπουλος για Ντάφυ: «Δε θέλω να λέω καν το όνομά του»

Με εντάσεις ξεκίνησε το σημερινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor 4, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να μιλάει με πολύ αυστηρό τρόπο για τον Τριαντάφυλλο και να τον κατηγορεί πως προσπαθεί να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα ανάμεσα στους συμπαίκτες.

Αφορμή στάθηκε η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους amigos, μετά τη νίκη της Ελένης επί της Καρολίνας στο προηγούμενο αγώνισμα, θέμα το οποίο σχολίασε και ο Κόρο στην αρχή του επεισοδίου.

Τα σχόλια του Γιώργου Ασημακόπουλου για τον Ντάφυ στο Survivor 4

«Ο κύριος αυτός που μίλησε πριν, δεν θέλω ούτε να αναφέρω το όνομά του. Μου χαλάει πολύ την ψυχολογία του. Αυτό κάνει στο παιχνίδι. Έχει πιάσει στο στόμα του πάρα πολλούς. Και τώρα αυτό θέλει, να δημιουργήσει καυγά, αρνητική ενέργεια, μίσος. Δεν ξέρω γιατί, είναι ένας άνθρωπος οικογενειάρχης. Δεν είναι ωραία εικόνα αυτή που βγάζει προς το έξω, που προσπαθεί να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα ανάμεσα στους συμπαίκτες», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης του Survivor 4.

Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε πως κάτι παίζει ανάμεσα σε Ελένη και Κόρο

Μία «καυτή» αποκάλυψη αποφάσισε να κάνει ο Τριαντάφυλλος στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 και συγκεκριμένα, για την Ελένη Χαμπέρη και τον Κόρο. Ο Ντάφι αποκάλυψε πως εδώ και καιρό έχει παρατηρήσει πως κάτι παίζει ανάμεσά τους.

Όπως εξήγησε ο Ντάφι, αφού πρώτα έδωσε τα εύσημά του στον Κόρο, είχε παρατηρήσει ότι ο Κόρο έχει έρθει κοντά με την Ελένη από το ταξίδι που είχαν πραγματοποιήσει στο Μαϊάμι. Η Ελένη βέβαια αρνήθηκε τα όσα είπε ο Ντάφι και του ανταπέδωσε το «καρφί», λέγοντάς του πως όταν είχαν πάει στο Μαϊάμι, εκείνος κοίταζε τις γυναίκες.

Ο Τριαντάφυλλος πάντως έδειξε να είναι σίγουρος αν και θέλησε να αφήσει ένα ανοιχτό ενδεχόμενο μιας και οι δύο έχουν σχέση στην Ελλάδα.