Τριαντάφυλλος: Άλλαξε τους όρους στο συμβόλαιό του λίγο πριν αποχωρήσει από το Survivor

Τα ειδικά προνόμια που συμφώνησε με τον Ατζούν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τριαντάφυλλος: Άλλαξε τους όρους στο συμβόλαιό του λίγο πριν αποχωρήσει από το Survivor

Όπως σας αποκάλυψε πρώτο από πολύ νωρίς το πρωί της Τετάρτης το Youweekly.gr απόψε το βράδυ από το Survivor θα αποχωρήσει ο Τριαντάφυλλος. Ο παίκτης που κατάφερε να βγει 10 φορές προτεινόμενος και να επιβιώσει έχει ήδη μαζέψει τα πράγματά του και βρίσκεται στο ξενοδοχείο του Άγιο Δομίνικου περιμένοντας να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Πες το προαίσθημα, πες το εξυπνάδα. Λίγες ημέρες πριν αποχωρήσει έκανε ένα βήμα που άλλαξε τα πάντα.

Το νέο ανανεωμένο συμβόλαιο του Τριαντάφυλλου με το Survivor

Σύμφωνα με την εκπομπή Το Πρωινό, ο Τριαντάφυλλος λίγες μόλις μέρες προτού αποχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο έκανε μια ειδική συμφωνία και άλλαξε τους όρους του συμβολαίου του.

Πιο συγκεκριμένα την τελευταία στιγμή έγιναν τροποποιήσεις στο συμβόλαιο του και κατάφερε να κλείσε όρους που δεν τους έχει άλλος παίκτης. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημοσιογράφου δεν μπορεί να αποκαλυφθεί κάτι άλλο καθώς υπάρχει η ρήτρα εχεμύθειας.

Ακραία η συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου επειδή δεν πήγε δεύτερη φορά στο Μαϊάμι

Τρομερό είναι το παρασκήνιο από το (30/05) επεισόδιο του Survivor και όλα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του ατομικού αγωνίσματος!

Αρχικά ο Τριαντάφυλλος ξενέρωσε την ζωή του μόλις ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε το έπαθλο και ταυτόχρονα πως το αγώνισμα θα είναι ατομικό, αφού ήξερε πως δεν θα μπορούσε ο ίδιος να το διεκδικήσει. Παρόλα αυτά είχε εναποθέσει όλες τους τις ελπίδες σε Μαριαλένα και Σάκη ώστε να πάει να παρακολουθήσει από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μαϊάμι.

Και έφτασε πολύ κοντά στο να το καταφέρει, αφού η Μαριαλένα κέρδισε και ο Σάκης έφτασε μια ανάσα από τη νίκη! Αν συνέβαινε αυτό τότε είναι δεδομένο πως ένας από τους δύο θα διάλεγε τον Τριαντάφυλλο για να απολαύσουν μαζί το έπαθλο!

Μάλιστα ο Ντάφυ φαίνεται πως πήρε στραβά την όλη φάση καθώς είχε όνειρο ζωής να βρεθεί κάποια στιγμή σε έναν αγώνα ΝΒΑ, πόσο μάλλον όταν σ' αυτό παίρνει μέρος ο απόλυτος Έλληνας σταρ, ο "Greek Freak"! Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τριαντάφυλλος αντέδρασε έντονα μετά το τέλος του αγωνίσματος και άρχισε να... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr