Το απίστευτο καρφί του Τριαντάφυλλου στην μητέρα της Μαριαλένας για τη νίκη του Κατσούλη στο Survivor 4

«Πολλά φιλάκια στη μαμά της! Να...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το απίστευτο καρφί του Τριαντάφυλλου στην μητέρα της Μαριαλένας για τη νίκη του Κατσούλη στο Survivor 4

Μετά το φινάλε του Survivor o Τριαντάφυλλος μίλησε στις κάμερες για την αποκάλυψη που έκανε περί ερωτικής συνεύρεσης του Αλέξη Παππά και της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Άγιο Δομίνικο, αλλά πέταξε και την σπόντα του στην μητέρα της Μαριαλένας.

«Εγώ σαν Τριαντάφυλλος είπα κάτι και εσείς τρελαθήκατε. Εγώ είπα ότι είναι πολύ καλά φιλαράκια ο Αλέξης και η Ελευθερία και εσείς το πάτε στο πονηρό. Εγώ δεν είπα τίποτα. Εγώ είπα καλά φιλαράκια» είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Το καρφί του Τριαντάφυλλου στην μητέρα της Μαριαλένας

Σχετικά με τη νίκη του Σάκη Κατσούλη, σχολίασε: «Με όποια και να παντρευτεί ο Σάκης, εγώ θα τον παντρέψω. Με τον Σάκη είμαστε αδέρφια. Έκανα το παν για να βγει ο Σάκης. Δε χάναμε σήμερα. Πολλά φιλάκια στη μαμά της Μαριαλένας. Να κοιμηθεί ωραία, γλυκά σήμερα, αλλά το πήρε ο Σάκης. Τι να κάνουμε;».

«Η Ελευθερία ζήτησε μικρόφωνο για να απαντήσει στον Τριαντάφυλλο, αλλά...»

Μπορεί ο Τριαντάφυλλος να μην ήταν μέσα στους φιναλίστ, ωστόσο γνωρίζει πολύ καλά πως να κάνει πανικό και να κλέβει την παράσταση, ακόμα και στον μεγάλο τελικό του Survivor 4. Μέσα σε όλα λοιπόν, την ώρα που μιλούσε ο Πάνος Καλίδης, θέλησε να αρπάξει το μικρόφωνο και να προχωρήσει σε μια αποκάλυψη που δεν περίμενα ποτέ Συγκεκριμένα, αποφάσισε να πει μπροστά σε όλους τους παίκτες που.. συνουσιάστηκαν!

Ο Γιώργος Λιανός προσπάθησε να τον συγκρατήσει, με τον ίδιον ενώ δέχτηκε να μην πει τίποτα, την τελευταία στιγμή σηκώνεται και λέει «Πάντως πολύ καλά παιδιά, που πέρασαν πολύ καλά ήταν ο Άλεξ και η Ελευθερία, φιλάκια!», με την τραγουδίστρια να παθαίνει σοκ και να φωνάζει «Τι λέει;;»!