«Θα κάνατε ποτέ...» - Η ερώτηση ντροπή που κάνουν στις οντισιόν του Survivor 5

Πάνε να το κάνουν Big Brother για τα νούμερα τηλεθέασης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα κάνατε ποτέ...» - Η ερώτηση ντροπή που κάνουν στις οντισιόν του Survivor 5

To Survivor 5 ξεκινάει σε λίγο καιρό (δείτε εδώ την πιθανή ημερομηνία της πρεμιέρας) και έτσι, η εταιρεία παραγωγής ετοιμάζεται να φέρει στην επιφάνεια τους πιο... σκληροπυρηνικούς παίκτες προκειμένου να γίνει και ο φετινός κύκλος, ανάρπαστος σε νούμερα τηλεθέασης.

Κάπου όμως φαίνεται πως το πράγμα αρχίζει να ξεφεύγει, καθώς η Acun Medya κυνηγάει περισσότερο προσωπικότητες παρά δυνατούς αθλητές που θα καταφέρουν να επιβιώσουν και να κάνουν τη διαφορά στα σκληρά αγωνίσματα.

Η ερώτηση που γίνεται στις οντισιόν του Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, η παραγωγή του Survivor 5 ρωτάει τους παίκτες των Μαχητών αν είναι διατεθειμένοι να κάνουν σ#ξ με κάποιον συμπαίκτη τους στο ριάλιτι. Όσοι απαντάνε θετικά στη συγκεκριμένη ερώτηση, παίρνουν προβάδισμα προκειμένου να περάσουν στην επόμενη φάση. Όσο πάλι δίνουν αρνητική απάντηση, βλέπουν σιγά σιγά την πόρτα της εξόδου.

Βίντεο από τις οντισιόν - Οι πιθανοί Μαχητές

Το Survivor 5 βρίσκεται προ των πυλών και μέχρι στιγμής περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Για πρώτη φορά, ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, μία σειρά από βίντεο μέσα από τις οντισιόν του Survivor.

Πολλοί είναι οι celebrities που έχουν απορρίψει τις προτάσεις που τους κάνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί (δείτε εδώ ποιοι), ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο Τούρκος παραγωγός δεν το βάζει κάτω τόσο εύκολα, μιας και έχει στο μυαλό του να δημιουργήσει μία πολύ δυνατή ομάδα για τον πέμπτο κύκλο.

Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν είναι από τις οντισιόν των Μαχητών και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, μία από τις πιο βασικές ερωτήσεις που κάνουν στους υποψηφίους έχει να κάνει με την προσωπική τους ζωή και το αν έχουν κάποια σχέση.