Survivor 5: «Να λένε καραγκιόζη τον άνθρωπο, αρέσει στον Ατζούν;» - Ξέσπασαν φίλοι του Σπύρου Μαρτίκα

Με αφορμή τον καυγά του με την Ασημίνα και την Σοφιάννα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Να λένε καραγκιόζη τον άνθρωπο, αρέσει στον Ατζούν;» - Ξέσπασαν φίλοι του Σπύρου Μαρτίκα

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησαν το πρωί της Παρασκευής 28/2 συγγενείς και υπάλληλοι του Σπύρου Μαρτίκα οι οποίοι μεταξύ άλλων ξέσπασαν κατά Ασημίνας και Σοφιάννας, δύο παίκτριες που τα έχουν βάλει άσχημα με τον φαρμακοποιό του Survivor 5.

«Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ. Αυτά που έχουν ειπωθεί στο παιχνίδι είναι δυσφήμιση», λέει αρχικά κάποιος ενώ μια κυρία που βρισκόταν έξω από το φαρμακείο του είπε: «Ορισμένοι άνθρωποι, όταν δεν μπορείς να τους κατανοήσεις, τον τρόπο που σκέφτονται και λειτουργούν και αυτός ο τρόπος υπερτερεί του δικού σου, μπαίνεις στη διαδικασία να αμυνθείς».

«Να λένε καραγκιόζη τον άνθρωπο και να είναι όλοι αμέτοχοι, αρέσει στον Ατζούν; Δεν ξέρω!», λέει κάποιος άλλος ενώ έπειτα ακούστηκε: «Δεν είναι καραγκιόζης ο Σπύρος, είναι ένας άνθρωπος που στηρίζει μαγαζιά!».

Οι δηλώσεις συγγενών και υπαλλήλων για τον Σπύρο Μαρτίκα

Η παραγωγή διώχνει τον Σπύρο Μαρτίκα;

Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί για τις... συμπτώσεις που υπάρχουν γύρω από γεγονότα του Survivor, ειδικά όταν πρόκειται για αποχωρήσεις, οι οποίες τυχαίνει να συμβαίνουν σε μια ιδανική συνθήκη για την παραγωγή ή για τον ίδιο τον παίκτη.

Την τελευταία εβδομάδα, άλλωστε, είδαμε εκτός του Λάμπρου Κωνσταντάρα να αποχωρεί και η Αθηνά Ευμορφιάδη. Η πρωταθλήτρια kick boxing δε βρίσκεται πια στον Άγιο Δομίνικο, μάλιστα, μετά από πρόταση του Γιώργου Λιανού, δίνοντας αφορμή για να «ξεσπάσουν» οι φήμες ως προς τις συνθήκες αποχώρησής της.

Τις επόμενες μέρες, μάλιστα, αναμένεται να δούμε ακόμη μια αποχώρηση από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, με έναν εκ των παικτών να «καίγεται» να γυρίσει στην Ελλάδα, κάτι που σημαίνει πως δεν είναι απίθανο, εντελώς τυχαία, να τον δούμε να αποχωρεί μέσω της τηλεοπτικής ψήφου.

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο γνωστός φαρμακοποιός έχει προκαλέσει αντιδράσεις εντός του κλάδου του για τη συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά αυτό δεν είναι τη δεδομένη στιγμή το πιο μεγάλο του πρόβλημα.

Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr