Survivor 5 : «Είναι ένα μεγάλο κομμάτι για μένα...» - Τα συγκινητικά λόγια της Ευρυδίκης για την Κάτια

Και όμως έγιναν φίλες!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5 : «Είναι ένα μεγάλο κομμάτι για μένα...» - Τα συγκινητικά λόγια της Ευρυδίκης για την Κάτια

Με κλάματα και άσχημη ψυχολογία ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor, καθώς οι παίκτες της κόκκινης ομάδας είναι εμφανώς απογοητευμένοι - τουλάχιστον οι περισσότεροι - από την αποχώρηση της Κάτιας, την οποία δεν περίμεναν.

Η Βρισηίδα συγκεκριμένα πλάνταξε στο κλάμα στην αγκαλιά της Ευρυδίκης, ενώ όλοι έκαναν σχόλια για το πόσα είχε ακόμα να δώσει στο παιχνίδι.

Τα συγκινητικά λόγια της Ευρυδίκης για την Κάτια

Η Ευρυδίκη λίγο αργότερα μίλησε στις κάμερες για την Κάτια, και καταλαβαίνουμε πως ήρθαν πολύ κοντά, μιας και χαρακτηριστικά ανέφερε πως θα ήθελε να την περιμένει όταν γυρίσει και να κάνουν παρέα πίσω στην Ελλάδα μιας και πλέον είναι ένα μεγάλο κομμάτι της.

Σχεδόν εκατομμυριούχος η Κάτια Ταραμπάνκο - Πόσα λεφτά έβγαλε σε 5 εβδομάδες

Η Κάτια έφυγε κι άφησε πίσω της συντρίμμια! Η επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση της Ταραμπάνκο από το Survivor θα βρει τους παίκτες να κλαίνε με μαύρο δάκρυ κι αυτό γιατί οι ισορροπίες θα αλλάξουν. Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει στο ριάλιτι θα φτιαχτούν δυο νέες ομάδες (δείτε τις εδώ) κάτι που δεν θα είναι καθόλου ευχάριστο για τα πηγαδάκια και τις υπό ομάδες που έχουν ήδη δημιουργηθεί.

Τέλος πάντων, όλα αυτά η Κάτια από εδώ και πέρα θα τα απολαμβάνει από τον καναπέ της, στην αγκαλιά του συντρόφου της (δείτε τον εδώ) έχοντας φουσκωμένο κατά πολύ τον τραπεζικό της λογαριασμό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, όπως σας έχουμε ξανά πει η Κάτια ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη μέχρι στιγμή παίκτρια που έχει περάσει από αυτή την σεζόν του παιχνιδιού, για να μην υπερβάλλουμε και πούμε από όλες.

Για κάθε εβδομάδα που βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο έμπαινε στην τράπεζά της το ποσό των 10.000 ευρώ. Δηλαδή η συνολική αμοιβή της από το ριάλιτι ανέρχεται στα 50.000 ευρώ.