Survivor 5 : «Έγινε θαύμα που...» - Πάρτυ στην καλύβα των Μαχητών μετά την αποχώρηση της Κάτιας

«Ο κόσμος αγαπάει τους Μαχητές»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5 : «Έγινε θαύμα που...» - Πάρτυ στην καλύβα των Μαχητών μετά την αποχώρηση της Κάτιας

Και ενώ στην καλύβα των Κόκκινων επικρατούσε βαρύ κλίμα μετά την αποχώρηση της Κάτιας από το Survivor, στην παραλία των Μπλε είδαμε το κλίμα να είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, μιας και δεν έφυγε δικό τους άτομο.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, όπως πάντα άλλωστε, δεν γινόταν να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός, υποστηρίζοντας πως ήξερε ότι θα έφευγε άτομο από τους διάσημους και όχι από τη δική τους ομάδα.

Τα λόγια του Σπύρου Μαρτίκα για την αποχώρηση της Κάτιας

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως ο κόσμος αγαπάει τους Μαχητές και αυτό φαίνεται από την στήριξή τους και από το γεγονός του ότι δεν έφυγε η Τζο.

«Είναι ένα μεγάλο κομμάτι για μένα...» - Τα συγκινητικά λόγια της Ευρυδίκης για την Κάτια

Με κλάματα και άσχημη ψυχολογία ξεκίνησε το σημερινό 19/3 επεισόδιο του Survivor, καθώς οι παίκτες της κόκκινης ομάδας είναι εμφανώς απογοητευμένοι - τουλάχιστον οι περισσότεροι - από την αποχώρηση της Κάτιας, την οποία δεν περίμεναν.

Η Βρισηίδα συγκεκριμένα πλάνταξε στο κλάμα στην αγκαλιά της Ευρυδίκης, ενώ όλοι έκαναν σχόλια για το πόσα είχε ακόμα να δώσει στο παιχνίδι.

Η Ευρυδίκη λίγο αργότερα μίλησε στις κάμερες για την Κάτια, και καταλαβαίνουμε πως ήρθαν πολύ κοντά, μιας και χαρακτηριστικά ανέφερε πως θα ήθελε να την περιμένει όταν γυρίσει και να κάνουν παρέα πίσω στην Ελλάδα μιας και πλέον είναι ένα μεγάλο κομμάτι της.