Survivor 5: «Εμφανίστηκε ένα επικίνδυνο...» - Σε συναγερμό οι Μαχητές με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Σοκαρισμένοι οι παίκτες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Εμφανίστηκε ένα επικίνδυνο...» - Σε συναγερμό οι Μαχητές με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Οι Μαχητές ήταν αυτοί που κατάφεραν να αναδειχθούν νικητές στο αγώνισμα επάθλου του σημερινού (23/3) επεισοδίου του Survivor 5. Λίγο πριν φύγουν ωστόσο οι παίκτες για να πάνε στα προσωρινά τους καταλύματα, ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μία ανησυχητική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, όπως είπε, ένα πολύ επικίνδυνο είδος φιδιού εμφανίστηκε στην παραλία όπου βρίσκεται το προσωρινά κατάλυμα των Μπλε και έτσι η παραγωγή αναγκάστηκε να μεταφέρει τις εγκαταστάσεις σε άλλο σημείο του νησιού όπου θα είναι όλοι πιο ασφαλείς.

Οι Μαχητές αρχικά σοκαρίστηκαν με την ανακοίνωση ωστόσο η αλλαγή περιβάλλοντος και η νίκη στο αγώνισμα τους έκαναν να δουν το νέο κατάλυμα με άλλο μάτι. Μάλιστα μόλις έφτασαν γιόρτασαν με τραγούδια και χορούς.

H ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού και ο τρόμος των Μπλε

Ποιος φεύγει από το παιχνίδι

Μετά την αλλαγή των παικτών στις ομάδες του Survivor 5 οι ισορροπίες έχουν χαλάσει. Ορισμένοι από φίλοι έγιναν εχθροί και άλλοι από εχθροί φίλοι, βέβαια, μέσα στο αγώνισμα φιλίες και έχθρες εξαφανίζονται με αποτέλεσμα αυτό να έχει φέρει πολλές εντάσεις, ειδικά ανάμεσα στην Σοφιάννα και την Ασημίνα.

Στα συμβούλια του νησιού επικρατεί κάθε φορά χαμός και κυρίως στα δυο τελευταία έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Υποψήφιοι προς αποχώρηση βγήκαν οι: Μυριέλλα, Ματθαιακάκης, Μαρτίκας και Καραγκούνιας, κάτι δημιούργησε εντάσεις, μιας και μερικοί δεν θεώρησαν σωστό να πέσουν στον τάκο.

Ο Τάκης τσακώθηκε με τον Σοϊλέδη, που ήταν εκείνος ο οποίος τον έβγαλε υποψήφιο μετά την ατομική ασυλία που είχε κερδίσει. Μάλιστα, έδωσε μια επική ατάκα κατά την διάρκεια ενός καβγά τους. Ωστόσο, ο Καραγκούνιας δεν είναι εκείνος που θα αποχωρήσει από το Survivor 5, αλλά άλλος παίκτης όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, από χθες Τρίτη 22/3.

Οριστικό πλέον είναι πως ο Ανδρέας Ματθαιακάκης θα πάρει τη δάδα του και θα αποχωρήσει από το παιχνίδι και θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης αποχωρεί από το Survivor 5