«Τι να κάτσω να δω; Αν του έδωσε η άλλη ένα φιλί;» Κόλαφος η Μαρία Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη

Η δημοσιογράφος μιλά για τον επικείμενο γάμο της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τι να κάτσω να δω; Αν του έδωσε η άλλη ένα φιλί;» Κόλαφος η Μαρία Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη

Για τον επικείμενο γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη μίλησε η Μαρία Αντωνά το πρωί της Δευτέρας 28/3 στο Happy Day. Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος σχολίασε την συμμετοχή του αρραβωνιαστικού της στο Survivor και αποκάλυψε το αν ζηλεύει τις συμπαίκτριές του.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη

«Δεν ζηλεύω. Βλέπω πως ο Άρης συνέχεια με αναφέρει, συνέχεια κάνει πράγματα και τώρα έχει ξεκινήσει να δείχνει το “M”, οπότε η ανάγκη του να επικοινωνήσει είναι μεγαλύτερη. Οπότε τι να κάτσω να δω; Αν η άλλη τον έπιασε πιο πάνω ή πιο κάτω ή αν του έδωσε ένα φιλί; Τι να κάνουμε;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά.

Το Survivor φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στην ζωή του ζευγαριού καθώς έκανε τον Άρη να αλλάξει τους κουμπάρους για τον γάμο του και να προτιμήσει δύο συμπαίκτες του. (Δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι κουμπάροι) Ενώ έχει καλέσει και όλους τους υπόλοιπους να παρευρεθούν στην τελετή μυστηρίου.

'Λύγισε'' ο Άρης Σοϊλέδης με το μήνυμα της Μαρίας Αντώνα - «Ετοίμασε τον γάμο μας...»

Το αποψινό 8/3 έπαθλο επικοινωνίας του Survivor 5 κέρδισαν οι Διάσημοι, οι οποίοι μπόρεσαν να ανταλλάξουν μηνύματα σε πραγματικό χρόνο με φίλους και συντρόφους. Το κλίμα ήταν αρκετά συγκινητικό ενώ ακόμα δεν έλειψαν και τα γέλια, καθώς οι παίκτες φαίνεται να έχουν ξεχάσει πως είναι να κρατάς ένα κινητό και να συνομιλείς.

Ο Άρης Σοϊλέδης είχε για άλλη μια φορά την τύχη να συνομιλήσει με την γυναίκα της ζωής του, Μαρία Αντωνά. Οι δυο τους αντάλλαξαν πολλά λόγια αγάπης, με τον διεθνή ποδοσφαιριστή να της ζητάει να ετοιμάσει τον γάμο τους όπως εκείνη τον έχει ονειρευτεί, ώστε όλα να είναι έτοιμα όταν γυρίσει από το ριάλιτι επιβίωσης.