Survivor 5: «Χ@@@ πάνω μου» - Η φάρσα των συμπαικτών του στον Γιώργου Κατσαούνη

Φρίκαρε άλλα έδειξε θάρρος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Χ@@@ πάνω μου» - Η φάρσα των συμπαικτών του στον Γιώργου Κατσαούνη

Η κόκκινοι σήμερα απόλαυσαν την νίκη τους και το έπαθλό τους πέρα από φαγητό συμπεριλάμβανε και την εμπειρία του zip line. Ο Γιώργος Κατσαούνης φοβάται αρκετά τα ύψη και οι συμπαίκτες του αποφάσισαν να του κάνουν μία πλάκα.

Η φάρσα των συμπαικτών του στον Γιώργο Κατσαούνη

Συγεκριμένα η Ασημίνα σκέφτηκε, και οργάνωσε και όλη την υπόλοιπη ομάδα, να μιλήσουν με τον άνθρωπο που θα τους έδινε οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουν κατά την "πτώση" τους και να του πουν να πει πολύ επικίνδυνες οδηγίες στον Κατσαούνη που θα φρόντιζαν να μπει πρώτος, για να δουν την αντίδρασή του.

Ο ίδιος, όμως, στάθηκε στο ύψος του και δεν δίστασε να δοκιμάσει το zip line παρά τα όσα άκουσε. Βέβαια, δεν έκρυψε καθόλου τον φόβο του όσο μιλούσε στην κάμερα.

Με ουρλιαχτά ξεκίνησε το σημερινό (4/5) επεισόδιο - Τι συνέβη;

Το νέο επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε σήμερα 4/5 και οι παίκτες ετοιμάζονται να αγωνιστούν για ένα ακόμη έπαθλο φαγητού. Λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί ο παίκτης της μπλε ομάδας που θα αποχωρίσει το επεισόδιο ξεκίνησε με σκηνές τρόμου.

Η Μαίη ένιωσε να περπατά πάνω της μία αράχνη και άρχισε να ουρλιάζει φοβισμένη. Την σκηνή συμπλήρωσε και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ωστόσο η Μαίη δεν μπορούσε να συνέλθει μετά από αυτό το περιστατικό. Δεν φαίνεται να έχει συνηθίσει τις συνθήκες επβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.