Survivor 5: Πρώην παίκτρια έκανε... κωλοτούμπα στον αέρα του «Love it» περιγράφοντας τον Σπύρο Μαρτίκα

Επική στιγμή on air

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Πρώην παίκτρια έκανε... κωλοτούμπα στον αέρα του «Love it» περιγράφοντας τον Σπύρο Μαρτίκα

Το φετινό Survivor 5 αναμφίβολα έχει κεντρίσει για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καθώς οι παίκτες του ριάλιτι μονοπωλούν το ενδιαφέρον με τους εκρηκτικούς τους χαρακτήρες. (Δείτε εδώ επικό spoiler)

Πιο συγκεκριμένα, η Άσπα Πρεδάρη βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Παρασκευής 6/5 στο πλατό της εκπομπής «Love it» όπου μίλησε για όλους και για όλα μιας και η ίδια δεν κατάφερε να κάτσει αρκετό καιρό στο ριάλιτι επιβίωσης.

. Έτσι, σήμερα, όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τη συμπεριφορά του Σπύρου Μαρτίκα σηκώθηκε από τον καναπέ του «Love It» και έκανε μία εντυπωσιακή... κωλοτούμπα, κάνοντας την Ιωάννα Μαλέσκου και τους συνεργάτες της να ξεσπάσουν σε γέλια.

Η επική κίνηση της Άσπας Πρεδάρη στον αέρα του Love it

Την ξεφτίλισε δημόσια - Το μήνυμα που έστειλε η Σταυρούλα στο αγόρι της Άσπας πριν μπει στο παιχνίδι

Νέα παίκτρια μπήκε πριν από λίγο καιρό στο Survivor 5. Ο λόγος για την Σταυρούλα Χρυσαείδη. Η νεαρή πρωταθλήτρια στίβου μάλιστα φαίνεται πως παρακολουθούσε το παιχνίδι πριν μπει και μάλιστα δεν δίστασε να σχολιάσει με αρνητικό τρόπο παίκτριες των Μαχητών.

Στο στόχαστρό της πρώτα βρέθηκε η Ασημίνα, για την οποία ανέφερε πως κλαίει συνεχώς και πως έχει κουράσει. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, έστελνε μηνύματα και στον σύντροφο της Άσπας Πρεδάρη, όπως αποκάλυψε η ίδια πριν μερικές ώρες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Άσπα συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα story στο οποίο δείχνει το μήνυμα που είχε στείλει η Σταυρούλα στο αγόρι της, το οποίο έλεγε χαρακτηριστικά «Την βλέπεις στο instagram και είναι τι παραγγέλνεις και τι έρχεται».

Το μήνυμα που έστειλε η Σταυρούλα στο αγόρι της Άσπας πριν μπει στο Survivor 5

undefined

Το μήνυμα που έστειλε η Σταυρούλα στο αγόρι της Άσπας πριν μπει στο Survivor 5 ανάρτηση

Το μήνυμα που έστειλε η Σταυρούλα στο αγόρι της Άσπας πριν μπει στο Survivor 5