Survivor 5: «Είναι πολύ φίδι» - Στο στόχαστρο του Άρη η Σταυρούλα

Ενώ τον προηγούμενο καιρό τα πηγαίνανε καλά

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Είναι πολύ φίδι» - Στο στόχαστρο του Άρη η Σταυρούλα

Η Σταυρούλα έχει μπει το τελευταίο διάστημα στο στόχαστρο των συμπαικτών της στο Survivor 5 κι ο λόγος είναι η ειρωνεία που εκπέμπει. Ο Άρης Σοϊλέδης σχολίασε τη συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια της συζήτησης με την Ασημίνα για την κόντρα που υπήρξε ανάμεσα σε εκείνη και στον Νίκο Γιάννη.

«Ξέρετε τι δεν μου αρέσει; Όταν μιλούσες εσύ στον πάγκο με τον Νίκο, η Σταυρούλα συνέχεια γελούσε ειρωνικά κι ότι έλεγες αυτή έλεγε στον Νίκο εσύ μη μιλάς και μην ασχολείσαι άλλο φτάνει.

Δεν μπορώ αυτό το ειρωνικό γέλιο παιδιά. Δηλαδή είναι πολύ φίδι. Δεν ξέρω γιατί μου το βγάζει αυτό, ενώ πριν είχαμε καλή σχέση όταν ήμασταν στην ίδια ομάδα. Την τελευταία εβδομάδα δεν μου αρέσει καθόλου το πρόσωπο που έχει βγάλει» ανέφερε ο Άρης για την αλλαγή στη συμπεριφορά της Σταυρούλας στο Survivor.

Τα ''καρφιά'' του Άρη κατά της Σταυρούλας στο Survivor 5

Ενώ η Σταυρούλα ρίχνει τα ''καρφιά'' της στο Σπύρο

Μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor 5, ξεκίνησε το αποψινό 26/6 επεισόδιο με τους παίκτες να σχολιάζουν το γεγονός. Μάλιστα, ο Άρης έριξε για άλλη μία φορά τα ''καρφιά του'' αλλά και η Σταυρούλα δε έμεινε πίσω. Πανηγύρισε και έσταξε φαρμάκι.

Συγκεκριμένα επιστρέφοντας στην καλύβα μετά το συμβούλιο, είπε: «Νομίζω ότι μπορώ να πάω από την μπροστινή πόρτα στο Γαλάτσι… Εντάξει πλάκα κάνω. Μάλλον έπρεπε εγώ να βγω στον τάκο για να φύγει ο Σπύρος, τόσο καιρό δεν είχα βγει. Είμαι πολύ χαρούμενη που έμεινα. Στεναχωρήθηκα που έφυγε ο Σπύρος, δεν το περίμενα….»

Στη συνέχεια, όλοι οι παίκτες συμφώνησαν ότι ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν μία φιγούρα πολύ δυνατή για το ριάλιτι επιβίωσης και έπαθαν σοκ που τελικά έφυγε από το survivor και τον Άγιο Δομίνικο!

Να σας θυμίσουμε ότι ο Σπύρος είχε ψηφιστεί 13 φορές προς αποχώρηση και η 13η ήταν και η φαρμακερή...