Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Καταναλωτές προσοχή - Η ανακοίνωση των Lidl που σας αφορά όλους

Από αύριο 29/10 ξεκινάει...

Καταναλωτές προσοχή - Η ανακοίνωση των Lidl που σας αφορά όλους
FOOD NEWS 28.10.2020 11:00
Από Youweekly Team

Την προσοχή τους πρέπει να δώσουν οι καταναλωτές, αν θέλουν να αγοράσουν καθημερινά τρόφιμα σε χαμηλές τιμές. Η ανακοίνωση που εξέδωσαν τα Lidl στη διαδικτυακή τους σελίδα σας αφορά όλους.

Η αλυσίδα των super market, όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και από αύριο ξεκινάει ένα τριήμερο προσφορών. Ο κάθε πελάτης μπορεί να βρει φρούτα, λαχανικά, κρεατικά αλλά και άλλα διάφορα προϊόντα σε χαμηλές τιμές.

Δείτε εδώ το φυλλάδιο των προσφορών.

Lidl ανακοίνωση προσφορών

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε μία είδηση για τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Lidl, έχουν δημιουργηθεί ουρές έξω από τα καταστήματα προκειμένου να προλάβουν όλοι τους σούπερ προσφορές που έχουν ανακοινωθεί.

Μη ασφαλές αυτό το τρόφιμο των Lidl - Καταναλωτές προσοχή!

Πριν από λίγες ημέρες ο ΕΦΕΤ με επίσημη ανακοίνωση του προειδοποίησε τους καταναλωτές των Lidl πως ένα τρόφιμο από τα ράφια του κρίθηκε μη ασφαλές!

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση και δείτε ποιο είναι αυτό το τρόφιμο!

Ποιο είναι το τρόφιμο των Lidl - Η επίσημη ανακοίνωση

Μέλι ανθέων, εμπορικής ονομασίας «ΜΕΛΑΝΘΗ», καθαρού βάρους 900g, με αριθμό παρτίδας LΟΤ 200425 και ημερομηνία λήξης 25/04/2022. Το ανωτέρω προϊόν συσκευάζεται από την επιχείρηση «ΜΕΛΙΝΤΑ Ε.Π.Ε.», ενώ ελήφθη από το υποκατάστημα της επιχείρησης «ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ», Χρήστου Μπέκα και Ηλία Μπερτόλη, Τ. Κ 19004 ΣΠΑΤΑ – ΑΤΤΙΚΗ.

Μετά από την εξέταση του ανωτέρω δείγματος από την Α’ Χημική Υπηρεσία Αθηνών, Τμήμα Α’, του Γενικού Χημείου του Κράτους, της Α.Α.Δ.Ε., διαπιστώθηκε η παρουσία της χημικής ουσίας 4-μεθυλ-ιμιδαζόλιο (4-ΜΕΙ), η οποία αποτελεί δείκτη της παρουσίας των πρόσθετων χρωστικών «καραμελόχρωμα Ε150c και Ε150d», οι οποίες δεν επιτρέπονται στο μέλι και χαρακτηρίστηκε ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ-ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

Lidl  ανάκληση προϊόντος

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έκτακτη ενημέρωση από τα Lidl - Η απόφαση που θα φέρει τα πάνω κάτω

Έκτακτο παράρτημα στα Lidl - Αφορά όλους του καταναλωτές

TAGS
Share