Συναγερμός! Ανακαλείται ηλεκτρική συσκευή από πασίγνωστο κατάστημα!

Τι πρέπει να κάνετε αν την έχετε αγοράσει;

Συναγερμός! Ανακαλείται ηλεκτρική συσκευή από πασίγνωστο κατάστημα!

Συναγερμός έχει σημάνει, με την είδηση ότι ανακαλείται ηλεκτρική συσκευή από πασίγνωστο κατάστημα!

Πιο συγκεκριμένα, τα καταστήματα Leroy Merlin ενημερώνουν τους καταναλωτές για την ανάκληση επικίνδυνης ηλεκτρικής συσκευής. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας εντοπίστηκε πρόβλημα ασφάλειας στο σχετικό προϊόν.

Αυτή είναι η συσκευή που ανακαλείται:

ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΛΕΙΣΤΟ 2000W 9Φ ΛΕΥΚΟ EQUATION

Συναγερμός! Ανακαλείται ηλεκτρική συσκευή από πασίγνωστο κατάστημα!

EAN 3276005872769

ΚΩΔΙΚΌΣ LM 62087256

Τι πρέπει να κάνετε αν το έχετε αγοράσει


Επιβάλλεται να παύσετε να το χρησιμοποιείτε και να το επιστρέψετε στο τμήμα επιστροφών του καταστήματος με το αποδεικτικό αγοράς προκειμένου να σας αποζημιωθεί ή για να γίνει αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο παρόμοιας ποιότητας χωρίς χρέωση. Να σας θυμίσουμε και αυτό: Σοκ από τον ΕΦΕΤ: Καβουρδισμένες… κατσαρίδες σε γνωστό προϊόν!

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση απευθυνθείτε σε ένα κατάστημα LEROY MERLIN ή στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στο λογαριασμό: kalorifer.equation@leroymerlin.gr

Συναγερμός από τον ΕΟΦ! Προειδοποιεί για γνωστό καλλυντικό που χρησιμοποιούν οι γυναίκες!

Συναγερμός από τον ΕΟΦ! Προειδοποιεί για γνωστό καλλυντικό που χρησιμοποιούν οι γυναίκες γιατί παρουσιάζεται με θεραπευτικές ενδείξεις χωρίς να έχει αξιολογηθεί και εγκριθεί ως φάρμακο.

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) ενημερώνει τους καταναλωτές ότι το προϊόν Magniskin Vivilian beauty skin oil (30 ml), που περιέχεται σε γυάλινη συσκευασία χρώματος καφέ, δεν έχει γνωστοποιηθεί στην Ευρωπαϊκή Βάση Δεδομένων για τα καλλυντικά, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Επιπλέον, παρουσιάζεται με θεραπευτικές ενδείξεις χωρίς να έχει αξιολογηθεί και εγκριθεί ως φάρμακο, κατά παρέκκλιση της κείμενης νομοθεσίας.

Συναγερμός από τον ΕΟΦ: Αυτό το φάρμακο δεν πρέπει να χορηγείται σε εγκύους!

Ο ΕΟΦ σημειώνει ότι διαδικτυακά δεν είναι διαθέσιμα τα στοιχεία του παρασκευαστή ή και διανομέα του προϊόντος και υπενθυμίζει ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητάς του από αναξιόπιστες πηγές μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή. Για το λόγο αυτό επισημαίνει στους καταναλωτές να μην χρησιμοποιούν τα προϊόντα αυτά.

Δείτε και αυτό: Βόμβα από τον ΕΟΦ: Ανακαλεί γνωστό σιρόπι του βήχα για ενήλικες και παιδιά!