Ξεπουλάει στα ΙΚΕΑ αυτό το σετ με τις 2 καρέκλες και το τραπεζάκι για το μπαλκόνι

Τώρα που είμαστε σε καραντίνα χρησιμεύει πολύ! Είναι άκρως οικονομικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεπουλάει στα ΙΚΕΑ αυτό το σετ με τις 2 καρέκλες και το τραπεζάκι για το μπαλκόνι

Ο καιρός έχει αρχίσει και φτιάχνει και είσαι κλεισμένος σπίτι και νιώθεις μια κατάθλιψη; Βγες μπαλκόνι! Τι; Δεν έχει τραπεζάκι και 2 καρέκλες να κάτσεις; Τρέξε να αγοράσεις αυτό το σετ που θα σου δείξουμε παρακάτω από τα καταστήματα ΙΚΕΑ. Ξεπουλάει σαν τρελό.

Η καραντίνα μας την έχει δώσει λιγάκι, αλλά τι να κάνουμε είναι για ιερό σκοπό. Κι αφού πρέπει να #μένουμε_σπίτι όλοι δεν υπάρχει λόγος να κλειστείς μέσα στους τέσσερις τοίχους. Φτιάξτε το μπαλκόνι σου έτσι ώστε να μπορείς να αράζεις εκεί άνετα.

Στα καταστήματα ΙΚΕΑ και συγκεκριμένα στο επίσημο site τους τις τελευταίες ημέρες επικρατεί ένας πανικός αφού ένα συγκεκριμένο σετ που έχουν με ένα πτυσσόμενο τραπέζι και καρέκλες έχει κάνει θραύση.

Κοστίζει 179€ και είναι ότι πιο ωραίο έχουμε δει. Θα σε μεταφέρει σε ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα και θα νομίζεις πως βρίσκεσαι στο χωριό, στο σπίτι της γιαγιάς σου.

SALTHOLMEN

  • τραπέζι/2 πτυσσόμενες καρέκλες, εξωτερικού χώρου
  • 092.181.08
  • 179,00

ΙΚΕΑ σετ μπαλκόνι

Σου έχουμε βρει κι ένα σούπερ επεκτεινόμενο τραπεζάκι που μπορείς να το βάλεις σε όποιο χώρο του σπιτιού σου θες, είναι κι αυτό από τα ΙΚΕΑ εννοείται.

Το αντικείμενο στα ΙΚΕΑ που ξεπουλάει από τώρα για το καλοκαίρι - Είναι για το μπαλκόνι

Το καλοκαίρι μπορεί να απέχει λίγους μήνες ακόμα αλλά όλοι προετοιμάζονται από τώρα γι αυτό! Οπότε κι εμείς μετά από μια αναζήτησή μας στα καταστήματα ΙΚΕΑ βρήκαμε το ένα και μοναδικό αντικείμενο που είναι για το μπαλκόνι του σπιτιού σας κι έχει αρχίσει από τώρα να ξεπουλάει!

Έχεις μεγάλο μπαλκόνι και το καλοκαίρι αράζεις με φίλους και γνωστούς και απολαμβάνετε τον ήλιο; Σου βρήκαμε ένα αντικείμενο που όχι μόνο είναι αναπαυτικό και θα το χρησιμοποιήσεις σίγουρα για κάθισμα αλλά είναι και αποθηκευτικό για να βάζεις μέσα αντικείμενα που δεν θες να σου πιάνουν χώρο!

Είναι ξύλινο, έχει ροδάκια για εύκολη μετακίνηση και μπορείς με δυο μαξιλάρια να το κάνεις τον τέλειο καναπέ!

Κοστίζει μόνο 143,99 ευρώ κι έχει και κάλυμμα για να το αποθηκεύεις τον χειμώνα ώστε να μην πάθει τίποτα από τις βροχές!

Αυτό είναι το αντικείμενο μπαλκονιού από τα ΙΚΕΑ που ξεπουλάει από τώρα για το καλοκαίρι

APPLARO/TOSTERO

πάγκος με τσάντα αποθήκευσης, εξωτερικού χώρου

890.539.76

€ 143,99

ikea καλοκαίρι 2020

TAGS