Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Ο βασικός κανόνας του Feng Shui για την κουζίνα: Διώχνετε την καλή τύχη όταν...

Μεγάλη προσοχή

Ο βασικός κανόνας του Feng Shui για την κουζίνα: Διώχνετε την καλή τύχη όταν...
Unsplash.com/Dane Deaner
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 16.09.2022 10:44
Από Youweekly Team

Πέρα από τα πέντε αντικείμενα που πρέπει να πετάξετε άμεσα από τον χώρο σας, γιατί με βάση το Feng Shui φέρνουν κακοτυχία (δείτε τα εδώ), είναι και κάποια που είναι αναγκαστικό να υπάρχουν στο σπίτι και πρέπει να τα φροντίζετε σωστά για να μην... κλαίτε αργότερα με μαύρο δάκρυ.

Η ενέργεια Τσι είναι η βάση της φιλοσοφίας του Feng Shui. Νερό, φωτιά, ξύλο, μέταλλο και γη. Πέντε βασικά στοιχεία, πέντε μορφές για την ενέργεια Τσι. Καθένα από αυτά τα στοιχεία είναι ικανό να αλληλεπιδράσει με το άλλο και να δημιουργήσει συνέχεια και ηρεμία.

Το Feng Shui αναπτύχθηκε από τους Κινέζους πριν από τρεις χιλιάδες χρόνια, ως αποτέλεσμα παρατήρησης της φύσης και του περιβάλλοντος. Η ανάγκη επιστροφής στις ρίζες μας και σε έναν, όσο το δυνατόν, πιο φυσικό τρόπο ζωής οδήγησε στην αύξηση της δηµοτικότητας του Feng Shui. Όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που μαθαίνουν για τη φιλοσοφία του και εφαρμόζουν τους κανόνες του στη ζωή τους.

Ο βασικός κανόνας για την κουζίνα

Ο φούρνος είναι το πιο σημαντικό αντικείμενο της κουζίνας σύμφωνα με το Feng Shui κι ως τέτοιο θα πρέπει να τον αντιμετωπίσετε. Ο φούρνος φέρνει καλή τύχη και προσελκύει την αφθονία.

Ο βασικός κανόνας του Feng Shui για την κουζίνα
Unsplash.com/Hannah Busing

Με λίγα λόγια, αυτό σημαίνει πως πρέπει να είναι πάντα καθαρός. Η έλλειψη καθαριότητας και η αταξία σε κάθε χώρο του σπιτιού διώχνει μακριά την καλή τύχη.

Ο βασικός κανόνας για το μπάνιο

Ο πιο βασικός κανόνας για το μπάνιο είναι να λειτουργούν όλα σωστά και να μην υπάρχουν σπασμένα έπιπλα και είδη υγιεινής.

Ο βασικός κανόνας του Feng Shui για το μπανιο
Unsplash.com/Super Snapper

Η βρύση και το καζανάκι που στάζουν είναι στα sos. Ένα σφιξιματάκι χρειάζεται η βρύση και καθαρίσατε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το φυτό για τις γεοροντοκόρες - Σύμφωνα με το Feng Shui βοηθάει να βρεις σύντροφο

Φέρνουν τύχη, πλούτο και αγάπη - Τα 4 φυτά που σύμφωνα με τον Feng Shui πρέπει να έχεις στο σπίτι σου

Share