ALPHA: Αργός... "θάνατος" για αγαπημένο παρουσιαστή!

Τι συνέβη;

ALPHA: Αργός...

Αργός... "θάνατος" για αγαπημένο παρουσιαστή του ALPHA και το τι συμβαίνει είναι προφανές... Τα νούμερα τηλεθέασης δεν λένε να ανέβουν!

Βέβαια, να τονίσουμε το γεγονός πως παρά τα μέτρια ποσοστά που σημειώνει οι ιθύνοντες του καναλιού είναι πολύ ευχαριστημένη από την τόσα χρόνια συνεργασία τους και ετοιμάζονται να του δώσουν και δεύτερο show την σεζόν αυτή!

Ο λόγος, φυσικά, για τον Χρήστο Φερεντίνο και το παιχνίδι "Πάνω Κάτω"!

Τα νούμερα του συνήθως δεν ξεπερνάνε το 12% και... το κοινό του όπως φαίνεται παραμένει σταθερό χωρίς να γίνεται ολοένα και περισσότερο! Ωστόσο, τις δυνατότητές του τόσα χρόνια τις γνωρίζουμε όλοι άρα... αναμένουμε για καλύτερες ημέρες, όλα θέλουν τον χρόνο τους!

Στην τηλεθέαση της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου έκανε μόλις 10,6% τερματίζοντας τελευταίος στην απογευματινή ζώνη...

Απογευματινή ζώνη
ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα 16,9
ALPHA: Πάνω κάτω 10,6
STAR: Elif 11,9
ΣΚΑΙ: Φτερωτός Θεός 10,9

ΑΝΤ1: Still standing 18,6

ΣΚΑΙ: Boom 11,1

ΣΚΑΙ: Guess my age 12,8

Αναλυτικά τα τέταρτά του:

8,7

8,5

11,9

13

10,8

Αναλυτικά όλα τα νούμερα της Παρασκευής

Alpha: Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για τον Χρήστο Φερεντίνο!

Ο Alpha εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τον παρουσιαστή, Χρήστο Φερεντίνο. Σας αναφέρουμε αναλυτικά όσα ανακοίνωσε το κανάλι!

Μια ανακοίνωση που φέρνει τα «Πάνω Κάτω»!

Το «Πάνω Κάτω και το βράδυ» ξεκινά το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και έρχεται με «ανεβασμένη» διάθεση. Στις 21:00 ακριβώς υποδέχεται τον Αχιλλέα και τον Μάρκο της αγαπημένης καθημερινής κωμικής σειράς, «Έλα στη θέση μου».

Χρήστος Φερεντίνος: Αδιανόητο! Αποκάλυψε τι γίνονται τα λεφτά που κερδίζουν οι παίκτες στο Deal!

Ο Αποστόλης Τότσικας και ο Μαρίνος Κόνσολος παίρνουν θέση στο πλατό και παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό διεκδικώντας μέχρι και 10.000 ευρώ και επιπλέον 5.000 ευρώ για κάποιον συμπαίκτη τους από την κερκίδα τους.

Alpha: Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για τον Χρήστο Φερεντίνο!

Γέλιο, ανατροπές, απολαυστικές ατάκες και… η διάθεση όλων «παίρνει τα πάνω της» με τον Αποστόλη και τον Μαρίνο να παίζουν στα δάχτυλα τις κατηγορίες «Μύκονος και Σαντορίνη» και «Της γυναίκας η καρδιά».

ALPHA: Ποιο πρόγραμμα κόβουν με συνοπτικές διαδικασίες;

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr στον ALPHA υπάρχουν... αναταραχές ή όλα αυτά που ακούγονται είναι φήμες; Ποιο πρόγραμμα κόβουν με συνοπτικές διαδικασίες;

Μέσα από το Vanda's blog θα σας μεταφέρω κάποια πράγματα τα οποία γνωρίζω καιρό τώρα αλλά πλέον επιβεβαιώθηκαν από πολύ έγκυρες πηγές μου! Σύμφωνα με όσα γράφονταν τον τελευταίο καιρό ένα πρόσωπο που την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν που μετρούσε επιτυχίες έχει αρχίσει να μπαίνει στην... black list των ιθυνόντων καθώς φέτος δεν είναι και πολύ στα... πάνω του κι έχει πολλά... κάτω! Ακόμα να καταλάβετε σε ποιον αναφέρομαι;

Δεν θα σας κρατήσω άλλο σε αγωνία, λοιπόν! Ο λόγος για τον Χρήστο Φερεντινό που πολλοί μετά το τέλος του DEAL έπεσαν πάνω του στο νέο αυτό ξεκίνημά του με το "Πάνω Κάτω" να τον "φάνε" και στεκόντουσαν στα νούμερα τηλεθέασης.

ALPHA: Ποιο πρόγραμμα κόβουν με συνοπτικές διαδικασίες;

Alpha: Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για τον Χρήστο Φερεντίνο!

Συγκεκριμένα, ειπώθηκε από κάποιους πως λόγω του ότι τα ποσοστά δεν κινούνται στην ίδια κλίματα που κινούνταν το DEAL, ο ιθύνοντες ήταν κάπως δυσαρεστημένοι και έτοιμοι να κάνουν κάποιες μονωτικές ενέσεις μήπως και...

Απογευματινή ζώνη

ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα 24,7
ALPHA: Πάνω κάτω 9,7
STAR: Elif 14,5
ΣΚΑΙ: Φτερωτός Θεός 10,8

ΑΝΤ1: Still standing 22

ΣΚΑΙ: Boom 8,8

ΣΚΑΙ: Guess my age 7,5

Εγώ όμως επικοινώνησα με το ίδιο το κανάλι γιατί εδώ κάνουμε... ρεπορτάζ και μου διέψευσαν κατηγορηματικά το γεγονός αυτό! Ο Χρήστος για το κανάλι είναι εγγύηση με τα τόσα χρόνια επιτυχίας που σημειώνει και μάλιστα όχι μόνο είναι ευχαριστήμενοι από αυτόν αλλά ετοιμάζονται να προχωρήσουν και σε επόμενο βήμα μαζί του, σε δεύτερη εκπομπή!

ALPHA: "Κηδεία" για την πιο πολυσυζητημένη παρουσιάστρια!

"Κηδεία" για την πιο πολυσυζητημένη παρουσιάστρια του σταθμού ALPHA και το τι ακριβώς συμβαίνει θα σας το αποκαλύψουμε τώρα στο Youweekly.gr!

Αναφερόμαστε, φυσικά, στην "βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης" που δεν είναι άλλη από την Ελένη Μενεγάκη! Μπορεί να έκανε πρεμιέρα τελευταία αλλά κανείς δεν πίστευε πως θα κατέληγε και... τελευταία στα νούμερα τηλεθέασης!

Όμως, δυστυχώς το μεσημέρι της Πέμπτης 03/10, δεν κατάφερε να νικήσει τον ανταγωνισμό της και βρέθηκε στο... περιθώριο αφού έκανε μόλις 10,9 με τους απέναντι να την περνούν κατά πολύ!

ALPHA:

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε στα πόδια της γόβες των 750 ευρώ! Ήταν πράσινες και μιλούσαν όλοι γι αυτές...

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 20,5
ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 15,6
ΑLPHA: Ελένη 10,9
STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα 17,8

STAR: Shopping Star 21.4
Open: Μεσημέρι yes 5,0

ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 26,3

ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 18,2

Ελένη Μενεγάκη: Μυστικό δείπνο με κανάλι! Δεν ήταν με τον ALPHA! Τι συνέβη;

Μυστικό δείπνο με κανάλι για την Ελένη Μενεγάκη κι έχουμε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ! Δεν ήταν με τον ALPHA! Τι συνέβη ακριβώς;

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όλα όσα έμαθα πριν από λίγα μόλις λεπτά! Η λαμπερή παρουσιάστρια, η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης εθεάθη πριν από λίγες ημέρες σε πασίγνωστο κανάλι και... έχω όλο το ρεπορτάζ!

Συγκεκριμένα, όπως μου μετέφερε έγκυρη πηγή μου, η Ελένη Μενεγάκη την προηγούμενη Τετάρτη βρέθηκε στο STAR μετά την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου του ALPHA! Πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της θέλησε να τακτοποιήσει όλες τις πιθανές υποχρεώσεις και σημαντική θέση στην ατζέντα της είχε η πρώτη συνάντηση και το δείπνο γνωριμίας με τη νέα ιδιοκτησία του ALPHA, αφού δεν της δόθηκε κάποια αντίστοιχη ευκαιρία τους προηγούμενους μήνες λόγω υψηλού φόρτου εργασίας.

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το δεύτερό της "σπίτι"! Κοντεύει να "εκραγεί" από τα πράγματα...

Η παρουσιάστρια, με βάση της αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog έκανε μια πρώτη συζήτηση με υψηλόβαθμα στελέχη του σταθμού και κυρίως με τον διευθύνοντα σύμβουλο του STAR, κ.Πάνο Κυριακόπουλο κατά την οποία συμφώνησαν στα βασικά θέματα που τέθηκαν.