Πήρε "φωτιά" ο ALPHA με τα νούμερα της Σταματίνας Τσιμτσιλή! Ευχάριστα τα νέα...

Δείτε αναλυτικά τι έκανε την Δευτέρα 16/12 το "Happy Day"!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Πήρε

Ευχάριστα είναι τα νέα που ήρθαν μαζί με τα νούμερα τηλεθέασης της Δευτέρας 16/12 για την Σταματίνα Τσιμτσιλή! Κόντεψε να πάρει "φωτιά" ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA!

Η λαμπερή παρουσιάστρια του "Happy Day" είναι μια ανακάλυψη που προσφέρει χρόνια τώρα μεγάλη επιτυχία στον σταθμό, γι αυτό και είναι αναντικατάστατη φυσικά!

Έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση και την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού κι αυτό φαίνεται κάθε φορά στα κοντέρ της AGB που πιάνουν "φωτιά" όταν βρίσκεται στον αέρα η εκπομπή της!

Η εβδομάδα, φαίνεται πως, ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές για εκείνη και τους συνεργάτες της αφού τερμάτισαν πρώτοι στην ζώνη νωρίς το πρωί με το εντυπωσιακό 20,9%!

Νωρίς το πρωί

ΣΚΑΙ: Σήμερα, 14,8
ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 18,5
OPEN: Ώρα Ελλάδος 07:00 14,2
ALPHA: Happy Day 20,9

Όλα τα χθεσινά νούμερα εδώ

Αναλυτικά τα τέταρτα της εκπομπής:

6,3

11,1

22,8

23,3

28

29,6

25,1

25,5

21,5

15,8

Να σημειωθεί πως πριν από 4 ημέρες είχε εμφανιστεί στο πλατό της εκπομπής της με ένα συγκλονιστικό outfit και... εννοείται πως έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για να το αντιγράψετε!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με τις κόρες της στα γραφεία του Alpha tv!

Μαζί με τις κόρες της πήγε στα γραφεία του Alpha tv, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια έχει πρεμιέρα με το Happy Day, αύριο Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και κάνει τις τελευταίες προετοιμασίες. Διαβάστε την συνέχεια στο blog you&me by Stamatina