Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΣΚΑΙ: Έμειναν "παγωτό" με τα χθεσινά 19/10 νούμερα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

Καλά ξεκίνησε η εβδομάδα

ΣΚΑΙ: Έμειναν
Τηλεθέαση 20.10.2020 09:18
Από Youweekly Team

Δυναμικά ξεκίνησε η νέα εβδομάδα για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή της, Ώρα για Φαγητό! Τα μηχανάκια της AGB πήραν φωτιά με τα νούμερα που σημείωσε το χθεσινό 19/10 επεισόδιο!

Η τηλεθέαση έχει τα πάνω και τα κάτω της αλλά η Δευτέρα όπως φάνηκε ήταν αρκετά ανεβασμένη για την αγαπημένη μαγείρισσα αφού κατάφερε να σημειώσει στο δυναμικό κοινό το απίστευτο 14,8% και να δώσει στον ΣΚΑΙ την τέταρτη θέση της μεσημεριανής ζώνης.

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 13.4
  • ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 17.8
  • ΣΚΑΙ: Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου 14.8
  • ΣΚΑΙ: Love it 10.5
  • STAR: Αλήθειες με την Ζήνα 10.0
  • Open: Style me Up 5.9
  • Open: Joker 4.4
  • Open: The booth + 4.2
  • ΣΚΑΙ: Καλό Μεσημεράκι 17.6
  • STAR: Shopping Star 15.2
  • ALPHA: Pop up 7.3
  • Mega: Μαρία η Άσχημη 14.0
  • Mega: Live news 13.5

Διαβάστε εδώ αναλυτικά όλα τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώθηκαν την Δευτέρα 19/10

Τι θα δείξει αυτή την εβδομάδα στον ΣΚΑΙ στην εκπομπή της Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου - Αναλυτικά οι συνταγές

Τρίτη 20 Οκτωβρίου – Μαγειρικό Σχολείο

Στο σημερινό «μάθημα μαγειρικής», η διδακτέα ύλη δεν περιλαμβάνει μόνο συνταγές, αλλά και οδηγίες οικονομίας, αφού η Αργυρώ πιστεύει ότι ένα βασικό υλικό είναι αρκετό για να δημιουργήσεις με πολύ εύκολο τρόπο νέα πιάτα γευστικά και "έξυπνα". Έτσι, λοιπόν, αποκαλύπτει όλες τις τεχνικές της για μια γνήσια σάλτσα με άρωμα Μπολόνια τη γνωστή σε όλους μας μπολονέζ. Αν ετοιμάσουμε μεγαλύτερη ποσότητα, μπορούμε να έχουμε στο τραπέζι μας δύο επιπλέον λιχουδιές όπως είναι το ζουμερό Sloppy Joe και φυσικά οι ανεπανάληπτες τηγανητές πατάτες Tex Mex.

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου – Αλμυρά και Γλυκά

Αλμυρές λιχουδιές στο τηγάνι και μια σοκολατένια έκπληξη στο ταψί ετοιμάζει για σήμερα η Αργυρώ. Ετοιμάζει χαλούμι στίκς με μπαστουνάκια κυπριακού τυριού και ένα τραγανό πανάρισμα και στη συνέχεια φτιάχνει με τον δικό της μοναδικό τρόπο αβγοφέτες με τυριά και γαλοπούλα που λιώνουν στο στόμα. Όσο για το τέλος, μάλλον η μους σοκολάτας με τα κρουασανάκια που περίσσεψαν, μας δίνει όχι μόνο τη λύση για να τα αξιοποιήσουμε, αλλά και μια απίστευτη λιχουδιά για το πρωινό μας ή τον απογευματινό μας καφέ.

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου – Μαγειρεύουμε Παρέα

Ιδιαίτερη μέρα σήμερα για την Αργυρώ. Μας δείχνει το μοναδικό της σουφλέ με πένες και τυριά και υποδέχεται στην κουζίνα της τον pastry chef Δημήτρη Μακρινιώτη. Μαζί ετοιμάζουν μια "ξεμυαλιστική", όπως η ίδια την αποκαλεί, τάρτα μήλου με φράντσιπαν. Και όσο συμβαίνουν όλα αυτά, μία έκπληξη που έχουν ετοιμάσει για εκείνη τη… βγάζει από τους ρυθμούς της και η συγκίνηση, η χαρά και το άρωμα γιορτής απλώνονται παντού, γεμίζοντας με γλύκα την καρδιά της παρουσιάστριας.

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου - Νόστιμα και Λαχταριστά

Η Αργυρώ σήμερα είναι πανέτοιμη να μας «πάρει τα μυαλά», όπως συνηθίζει να λέει. Ρίχνει στο τηγάνι, νόστιμους ρεβιθοκεφτέδες με τραγανή κρούστα και μυρωδικά και συνεχίζει με μια κοζανίτικη κρεατόπιτα ή γκιζλεμόπιτα που με την πλούσια γέμισή της και το τραγανό της φύλλο θα δώσει άρωμα Ελλάδας στο τραπέζι μας. Για το τέλος, αποκαλύπτει τα μυστικά της για τη ζεστή σαλάτα μανιταριών με ζουμερά κομμάτια γαλοπούλας και μπλε τυρί Δανίας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εύκολος και γρήγορος διαφορετικός μπακλαβάς με πραλίνα και μπανάνα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αποκάλυψε τα 9+1 μυστικά της καλύτερης συνταγή για μουσακά

Share