Κέρδισε την πρωτιά στις καρδιές του κόσμου και όχι άδικα - Στιγμές ευτυχίας για την Κατερίνα Καινούργιου

Έγινε γνωστό μετά το τέλος της εκπομπής της πως...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Κέρδισε την πρωτιά στις καρδιές του κόσμου και όχι άδικα - Στιγμές ευτυχίας για την Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου, είναι γνωστό πλέον πως είναι μία από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, από τους πιο αληθινούς χαρακτήρες που μιλούν πάντα με ειλικρίνεια και χωρίς περιστροφές. Μετά το τέλος της εκπομπής της για αυτή τη σεζόν, περνά χρόνο για την εαυτό της (δείτε την απίστευτη αλλαγή στα μαλλιά της), και γεμίζει μπαταρίες για τη νέα σεζόν.

Μετά ωστόσο από το μεγάλο φινάλε, έγιναν γνωστά τα ευχάριστα για την εκπομπή της, σε ότι αφορά τα νούμερα τηλεθέασης.

Η Κατερίνα Καινούργιου κέρδισε την πρώτη θέση στην καρδιά των γυναικών

Η ίδια και η ομάδα της κράτησαν συντροφιά κάθε πρωί στους τηλεθεατές, με χαρές γέλια και συγκινήσεις αλλά και εντάσεις, μιας και οι αληθινές σχέσεις των ανθρώπων δεν είναι πάντα βελούδινες, αλλά έχουν τα πάνω και τα κάτω τους.

«Η Κατερίνα χαμογέλασε πλατιά στους τηλεθεατές κι εκείνοι της χάρισαν την πρωτιά! Οι γυναίκες αγάπησαν, εμπιστεύτηκαν και «ψήφισαν» Κατερίνα Καινούργιου! Συγκεκριμένα το κοινό ηλικίας 18-54 έδωσε στην εκπομπή ποσοστό 16,5% και οι γυναίκες ηλικίας 25-44 χάρισαν απλόχερα την πρωτιά στην εκπομπή με ποσοστό 19,9%.»

 Στιγμές ευτυχίας για την Κατερίνα Καινούργιου

Η εξομολόγηση της για την επανασύνδεση με τον Τσαγκρίδη

Εδώ και λίγο καιρό έχει κυκλοφορήσει έντονα η φήμη πως η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι και πάλι μαζί (και μάλιστα με προϋποθέσεις). Στις (8/7), στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε στο πλατό του Super Κατερίνα και δε δίστασε να ρωτήσει μπροστά στις κάμερες τη φίλη του για όσα ακούγονται.

Αρχικά, η Κατερίνα Καινούργιου τον ευχαρίστησε για τη στήριξη που της έδωσε, ενώ στη συνέχεια, ο Νίκος Κοκλώνης ρώτησε ξεκάθαρα αν είναι ξανά μαζί με τον πρώην σύντροφό της ή αν θα περάσουν ξανά το καλοκαίρι οι δυο τους.

H σπόντα της Καινούργιου για την επανασύνδεση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

«Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Είχα να διαχειριστώ το άγχος της μεταγραφής και χωρισμούς και προσωπικά, σε ευχαριστώ που ήσουν δίπλα μου και συγγνώμη αν σε τρέλανα», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια ο Νίκος Κοκλώνης τη ρώτησε αν υπάρχει τελικά επανασύνδεση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Πρόσεχε μην το περάσουμε οι δυο μας πάλι το καλοκαίρι, θα δείξει από συμπεριφορές θα εξαρτηθεί», απάντησε η παρουσιάστρια.