ΣΚΑΙ: Άσχημα τα νέα - Έκανε φινάλε και σημείωσε μόλις 5%

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης για...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Άσχημα τα νέα - Έκανε φινάλε και σημείωσε μόλις 5%

Το βράδυ της Παρασκευής 31/3 με το τέλος του μήνα, τελειώσαν και δύο από τις αγαπημένες σειρές του κοινού, καθώς προβλήθηκαν τα τελευταία τους επεισόδια. Πρόκειται για το σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη "Σέρρες", αλλά και για την "ΣτΟργή" στο κανάλι του ΣΚΑΙ.

Η πρώτη δεν είχε βγει στον αέρα για μεγάλο διάστημα, όμως κατάφερε να "κατακτήσει" τους τηλεθεατές, καθώς από το πρώτο κιόλας επεισόδιο τα ποσοστά τηλεθέασης που άγγιξε ήταν διψήφια και έτσι συνέχισε και στα υπόλοιπα. Όσον αφορά, όμως τη δεύτερη, τα νέα δεν είναι τόσο θετικά, εφόσον δεν κατάφερνε να κάνει πολύ υψηλά νούμερα.

Έτσι, και στο τελευταίο της επεισόδιο η ΣτΟργή σημείωσε 5,4% στο δυναμικό κοινό, ενώ οι Σέρρες στο κανάλι του ΑΝΤ1 έφτασαν το 16,5% (δείτε εδώ τα σπαρακτικά λόγια και το "αντίο" του κοινού στον Πάνο Νάτση).

Αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης για τα τελευταία επεισόδια των Σερρών και της ΣτΟργής (31/3)

Τα τέταρτα της ΣτΟργής

5,5
5,9
4,2
4,2
6,9
7,4
4,8
4,6

Τα τέταρτα των Σερρών

23,0
14,5
14,4
13,9

Prime time

  • ΑΝΤ1: Βινύλιο 19,2
  • ΑΝΤ1: Σέρρες 16,5
  • OPEN: Η δική μας οικογένεια 4,1
  • ALPHA: Ο παράδεισος των κυριών 15,5
  • ALPHA: Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (Ε) 9,1
  • STAR: MasterChef 19,1
  • ΣΚΑΙ: Στοργή 5,4
  • MEGA: Γη της ελιάς 17,1
  • MEGA: Μαίρη Μαίρη Μαίρη 12,9
  • ΕΡΤ: Χαιρέτα μου τον πλάτανο 1,8

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Η ανάρτηση της Ναυπλιώτου για το τέλος της σειράς

Η Μαρία Ναυπλιώτου, η πρωταγωνίστρια της σειράς του ΣΚΑΙ, προχώρησε μάλιστα σε μία ανάρτηση μετά το τέλος της προβολής του επεισοδίου.

«Τελευταίο επεισόδιο σήμερα.

Όταν μου πρότειναν να κάνω αυτή τη σειρά και διάβασα τα σενάρια, ενθουσιάστηκα γιατί πρώτη φορά διάβαζα κάτι που δεν είχε ξανά συμβεί στην ελληνική τηλεόραση.
Μιλούσε για την ψυχοθεραπεία, μιλούσε για την προσπάθεια των ανθρώπων να απελευθερωθούν από αυτά που τους εγκλωβίζουν, να γνωρίσουν τον εαυτό τους, να προχωρήσουν προς το φως.

Δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη, είπα ναι!

Σε αυτό το ταξίδι γνώρισα καινούριους ανθρώπους, δέθηκα μαζί τους, τους θαύμασα, τους αγάπησα. Μαζί προχωρήσαμε να εξερευνήσουμε το υλικό που είχαμε μπροστά μας. Όταν τελικά η σειρά βγήκε στον αέρα τα σχόλια σας ενίσχυσαν την πίστη μου και συνειδητοποίησα ότι έστω και ένας να αποφασίσει να μιλήσει και να μοιραστεί αυτά που τον αναστατώνουν, έχουμε πετύχει τον στόχο μας.

«Ο πόνος που μοιράζεται είναι μισός πόνος» λέει η Γιατρός.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την ευκαιρία να κάνω κάτι τόσο διαφορετικό και ενδιαφέρον, την υποδοχή και την αποδοχή.

Στη ΣτΟργή αφήσαμε όλοι ένα κομμάτι του εαυτού μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μαρία Ναυπλιώτου ΣτΟργή
Instagram / Μαρία Ναυπλιώτου