Survivor All Star: Πόσο άλλαξαν εμφανισιακά οι παίκτες μέσα σε 10 εβδομάδες - Ποιοι τρώνε κρυφά και ποιοι όχι

Η εξωτερική τους εμφάνιση προδίδει πολλά τελικά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Πόσο άλλαξαν εμφανισιακά οι παίκτες μέσα σε 10 εβδομάδες - Ποιοι τρώνε κρυφά και ποιοι όχι

Για ακόμα μια χρονιά πρώτο θέμα συζήτησης στις πρωινές εκπομπές είναι μεταξύ άλλων και το Survivor All Star. Και πως να μην είναι άλλωστε αφού φέτος έχει σημειωθεί ήδη ο μεγαλύτερος αριθμός παραβάσεων και αποβολών.

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν με τον Ηλία Γκότση και τις τελευταίες του δηλώσεις που αφήνουν υπονοούμενα για πολλούς παίκτες (δείτε εδώ τι είπε) η εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, το πρωί της Πέμπτης 30/3 πρόβαλε ένα ρεπορτάζ για το πόσο έχουν αλλάξει εμφανισιακά οι παίκτες μετά από 10 εβδομάδες, δηλαδή από την έναρξη του παιχνιδιού, έως και σήμερα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, δε, ανέφερε πως η εξωτερική εικόνα μαρτυρά και ποιοι άλλοι έχουν βρει τον τρόπο να τρώνε κρυφά, με αποτέλεσμα να μην χάνουν ή και πολλές φορές να βάζουν παραπάνω κιλά.

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο λοιπόν και τα συμπεράσματα δικά σας!

Οι αλλαγές στις εμφανίσεις των παικτών

Η παράξενη συμπεριφορά Μπόγδανου και Σαλταφερίδου - Τους έπιασε η 24ωρη κάμερα να...

Ο Νίκος Παρτσώλης ο δημοσιογράφος του Πρωινού μας, το πρωί της Πέμπτης 30/3 επισήμανε, επίσης, κάτι ύποπτο που παρατήρησε στην συμπεριφορά των «κολλητών» φίλων του Γκότση που βρίσκονται ακόμη στον Άγιο Δομίνικο: Στην Εύη Σαλταφερίδου και τον Ηλία Μπόγδανο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, πριν εκδιωχθεί ο Γκότσης από το Survivor οι τρεις τους χάνονταν συνεχώς στο δάσος μακριά από όλους για ώρες, κάτι που πλέον δεν συμβαίνει. Οι κινήσεις τους σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημοσιογράφου είναι πολύ προσεκτικές και φροντίζου να βρίσκονται πάντα κοντά στην καλύβα.

Όπως επισήμανε πάντως, ο Ηλίας Μπόγδανος ξέρει πολύ καλά και να μιλάει και να γράφει αγγλικά, αφήνοντας υπονοούμενο πως ίσως αυτός ήταν ο άνθρωπος που έγραψε την λίστα με τα ψώνια για να το δώσει στο λόκαλ.