Έρωτας φυγάς (6/2): Η Αλεξάνδρα αποφασίζει να συναντήσει τον Μάρκο από κοντά

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έρωτας φυγάς (6/2): Η Αλεξάνδρα αποφασίζει να συναντήσει τον Μάρκο από κοντά

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν σήμερα στον Έρωτα Φυγά και για ακόμη μια φορά θα αφήσουν τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό (δείτε εδώ τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας).

Οι σημερινές 6/2 εξελίξεις του Έρωτα Φυγά

Η Στέλλα είναι ακόμα πολύ αναστατωμένη από αυτό που έγινε, σύμφωνα με τα λεγόμενά της στο εξοχικό το προηγούμενο βράδυ, γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτήματα στους υπόλοιπους. Ο Ιάσονας εξηγεί στη Μαργέτα και μόνο στη Μαργέτα τι ακριβώς συνέβη: «Δεν ήμουν καλά και είχα πιει. Εκείνη μου ρίχτηκε κι εγώ δεν αντιστάθηκα. Σου τ’ ορκίζομαι. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι με μια γυναίκα χωρίς τη θέλησή της», είναι τα λόγια του και η Μαργέτα αναλαμβάνει να διευθετήσει το θέμα όπως μόνο αυτή ξέρει. Ταυτόχρονα ο πρόεδρος της περιοχής παντρεύει τον γιο του και είναι καλεσμένοι όλοι τους. Η Αλεξάνδρα αποφασίζει να πάει στον γάμο και να συναντήσει τον Μάρκο από κοντά.

Τι θα δούμε αύριο, 7/2;

Ο Στέφανος ενημερώνει τον Ιάσονα πως ο αντίπαλός τους ο Κοντογιάννης (Αλέκος Συσσοβίτης) εκμεταλλεύτηκε την έχθρα του με τον Μάρκο και οργάνωσε επίθεση στις καλύβες των εργατών χρησιμοποιώντας το όνομά του. Αυτό κάνει Μάρκο και Ιάσονα να συμμαχήσουν στη συνεδρίαση του επιμελητηρίου και να διώξουν τον Κοντογιάννη. Αλλά μετά τσακώνονται ξανά. Στο μεταξύ η Μαργέτα με την Αλεξάνδρα τα ξαναβρίσκουν. «Ξέρεις ότι σε αγαπώ σαν κόρη μου και ό,τι κάνω το κάνω για το καλό του γιου μου και του εγγονού μου. Δεν θέλω το κακό σου. Μόνο την ευτυχία όλων σας. Νομίζεις ότι εγώ δεν έχω καρδιά; Δεν έχω αγαπήσει;», της λέει.

Αργότερα τα βρίσκουν η Αλεξάνδρα με τη Ρηνιώ. Λίγο αργότερα ο Κωστάκης ζητά χρήματα από τη Μαργέτα για να μη μιλήσει στην Αλεξάνδρα για τη Στέλλα και τον Ιάσονα. Ομως δεν μένει εκεί. Με δόλο παρασύρει σε ερημική τοποθεσία τη Ρηνιώ και τη βιάζει. Εκεί κοντά βρίσκεται ο Μάρκος που τρέχει να τη βοηθήσει και τραυματίζεται.