Σασμός (19/3): «Έχετε ένα υγιέστατο κοριτσάκι» - Την ώρα που μαθαίνει το φύλο του μωρού, εκείνος γνωρίζει άλλη γυναίκα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (19/3): «Έχετε ένα υγιέστατο κοριτσάκι» - Την ώρα που μαθαίνει το φύλο του μωρού, εκείνος γνωρίζει άλλη γυναίκα

Στο αποψινό 19/3 επεισόδιο της σειράς Σασμός, Μαθιός και Βασιλική πηγαίνουν στο γυναικολόγο που τους ανακοινώνει πως περιμένουν κοριτσάκι, ενώ την ίδια ώρα ο Αστέρης γνωρίζει μια άλλη γυναίκα στο δρόμο που θα τον ερωτευτεί παράφορα από την πρώτη κιόλας ματιά που θα ανταλλάξουν.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Επεισόδιο 92

Η Σάντρα (Ελίζα Σκολίδη), η κόρη του Δημήτρη Μαραθάκη, η οποία πριν φτάσει στο σπίτι του πατέρα της, έχει ένα μικρό ατύχημα καθώς οι τσάντες που κρατά στα χέρια της πέφτουν κάτω. Ο Αστέρης καθώς τη βοηθάει να τις μαζέψει της συστήνεται, ενώ της εξηγεί πως ο πατέρας της είναι ο προσωπικός του γιατρός. Το πρόσωπο της κοπέλας θα φωτιστεί και δεν θα σταματήσει να χαζεύει τον Αστέρη, ακόμα και όταν εκείνος συνεχίσει αμέριμνος τον δρόμο του.

Παράλληλα, η Νάντια μπαίνει σε σκέψεις γιατί κανείς δεν της ανέφερε ότι ο Μαθιός είναι ύποπτος για τον φόνο του πατέρα της και ζητάει επίμονα απαντήσεις. Ο πρώτος άνθρωπος που θα ρωτήσει είναι η Βασιλική, που θα συναντήσει στο ξενοδοχείο όπου έχει πάει για να ζητήσει δουλειά. «Κορίτσι μου, έτσι όπως έχεις ζήσει τον Μαθιό και σκεπτόμενη τα καλά που έχει κάνει στον κόσμο, θεωρείς ότι θα ήταν ικανός να αφαιρέσει τη ζωή κάποιου;», τη ρωτάει και η κοπέλα θα της εξηγήσει πως δεν πιστεύει τίποτα, αλλά ότι θέλει μια καθαρή απάντηση. «Τότε, Νάντιά μου, να πας να τη γυρέψεις από τον ίδιο αν σου χρειάζεται τόσο πολύ», θα της πει και θα φύγει.

Δείτε επίσης: Σασμός: Τέλος με 4 γάμους - Αυτά είναι τα ζευγάρια που παντρεύονται

Στο μεταξύ ο Γιώργος, που έχει μάθει ότι η Θοδώρα θέλει να υιοθετήσει το άγνωστο μωρό, πηγαίνει στο σπίτι της και της κάνει πρόταση γάμου. Εκείνη όμως θα του ζητήσει χρόνο για να απαντήσει καθώς θα πιστεύει ότι λόγω του παρελθόντος τους η σχέση τους θα γίνει ακόμα πιο περίπλοκη. «Θα το σκεφτώ, Γιώργο, όμως δεν θέλω να κάνεις κάτι μόνο για μένα. Είναι άδικο για σένα. Πρέπει κι εσύ να φτιάξεις τη ζωή σου», θα του πει και όταν εκείνος θα απαντήσει κοφτά: «Πώς είσαι σίγουρη ότι δεν θέλω κι εγώ αυτό το παιδί;», θα την μπερδέψει ακόμα περισσότερο.