«Έλα στη θέση μου»: Σκάει «βόμβα»! «Η Ρενάτα είναι το νέο πρόσωπο της Sofo Express»

«Έλα στη θέση μου»: Σκάει «βόμβα»! «Η Ρενάτα είναι το νέο πρόσωπο της Sofo Express»
Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Η Αιμιλία και η Φαίη από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν έχουν ένα… αμοιβαίο μένος η μια για την άλλη και το εκφράζουν με κάθε τρόπο. διαβάστε παρακάτω...

Ειδικά δε από τη στιγμή που αποκαλύφτηκαν όλα τα μυστικά της δεύτερης. Έκτοτε ο πόλεμος έγινε ακόμη πιο έντονος και έπεται συνέχεια, αφού η Αιμιλία δεν παραδίδει τα όπλα έτσι εύκολα και κάνει την επόμενη κίνηση-ματ…


Η Αιμιλία είχε καταλάβει από την αρχή ότι κάτι δεν πάει καλά με τη Φαίη και έκανε τα πάντα για να βρει τρανταχτές αποδείξεις ώστε να μην την περάσουν για εμμονική. Όταν, όμως, τις βρήκε και την ξεμπρόστιασε μπροστά σε όλους καταρρίπτοντας το «μύθο» της, ξεκίνησε ένας ανελέητος πόλεμος ο οποίος δεν έχει τελειωμό. Και παρόλο που έχουν γίνει τόσα και τόσα, η Φαίη δεν δείχνει να χάνει το… θράσος της και συνεχίζει να προκαλεί.

Η κόντρα μεταξύ των δύο γυναικών δεν αργεί να ξαναφουντώσει και αμφότερες πετάνε τα καλά τους χαρτιά στο «παιχνίδι» φτάνοντάς το στα άκρα. Από τη μια η Αιμιλία προσπαθεί να τη βγάλει οριστικά από τις ζωές τους -κάτι που δεν είναι και τόσο εφικτό- και από την άλλη η Φαίη κάνει ό,τι μπορεί για να πάρει στα χέρια της τα συμβόλαια που αποδεικνύουν ότι τα χαρτιά της Sofo Express είναι πλαστά και στην ουσία η Αιμιλία, ο Βλάσης και ο Αχιλλέας δεν είναι καν ιδιοκτήτες.

Στη συνέχεια, η Φαίη ψάχνει και βρίσκει ένα τρόπο για να ξανάρθει στην εταιρεία και να φέρει μια δημοσιογράφο για να διαφημίσει τη Sofo και τις νέες θετικές αλλαγές.



Η Αιμιλία θυμώνει πολύ και τελευταία στιγμή βγάζει έναν άσο από το μανίκι της. Την ώρα, λοιπόν, που η Φαίη κάνει παρουσίαση στη δημοσιογράφο, στην αποθήκη φτάνει η Αιμιλία. «Α, να και η αγαπημένη μου πεθερούλα…», λέει τάχα χαρούμενη η Φαίη και η Αιμιλία, αφού ζητά εξηγήσεις από την παρουσία της δημοσιογράφου, αναλαμβάνει να κάνει μια κίνηση-ματ που θα τη κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Ειδικότερα, να «συστήσει» το νέο κεντρικό πρόσωπο της εταιρείας: «Η Ρενάτα Προκοπίου είναι το νέο κεντρικό πρόσωπο της Sofo Express», λέει με πυγμή και καλεί τη Ρενάτα να έρθει δίπλα της.



Η Φαίη σοκάρεται αντικρίζοντας τη νέα αφίσα της εταιρείας με το πρόσωπο της Ρενάτας που έχει πάρει τη δικιά της θέση!

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΣΤΟ TV24

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Έλα στη θέση μου»: Εξέλιξη – «βόμβα»! Η Αιμιλία δίνει το τελειωτικό χτύπημα στη Φαίη!

Τηλεθέαση: Η πρώτη μάχη μεταξύ X-Factor & Your Face Sound Familiar! Ποιος βγήκε νικητής;

«Δίδυμα Φεγγάρια»: Ο Ορέστης ορκίζεται εκδίκηση! Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο του;