Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ραγδαίες εξελίξεις με το Game of Love! Στον εισαγγελέα καλούνται τα μέλη του ΕΣΡ!

Βόμβα στα τηλεοπτικά!

Ραγδαίες εξελίξεις με το Game of Love! Στον εισαγγελέα καλούνται τα μέλη του ΕΣΡ!
TV24 01.06.2018 16:06

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το ΕΣΡ κάνει γνωστό πως τα μέλη του κλήθηκαν από τον Πταισματοδίκη του 17ου Προανακριτικού Τμήματος Αθηνών να λάβουν γνώση της δικογραφίας που έχει σχηματισθεί εις βάρος τους αυτεπαγγέλτως για «ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος παραβ. Άρθρου 259ΠΚ από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και να εξετασθούν ανωμοτί».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση “Η κλήση παρεδόθη στα μέλη του Συμβουλίου κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης διάσκεψης για την μελέτη του υπομνήματος και λήψη απόφασης σχετικώς με την υπόθεση του προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού Ant1 “Game of Love”. Διαβάστε παρακάτω...

Το Συμβούλιο κατόπιν αυτού υποχρεώθηκε να διακόψει την διάσκεψη και να μη προχωρήσει στην ψηφοφορία σχετικά με τις κυρώσεις, που τυχόν θα επιβάλλονταν δεδομένου ότι οποιαδήποτε απόφαση θα ήταν εύκολο να προσβληθεί ως ληφθείσα υπό την δαμόκλειο σπάθη της διώξεως,γράφει το protothema.gr!

Δείτε ακόμη: Άσχημα τα νέα για την Ελένη Μενεγάκη! Έπεσε στα μονοψήφια και τα αστεία...τελείωσαν!


Κύκλοι του Συμβουλίου εξέφραζαν την έκπληξή τους από την εισαγγελική ενέργεια, η οποία είχε ως άμεσο αποτέλεσμα να μη ληφθεί απόφαση για ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, που ελεγχόταν για την ποιότητά του.
Τα μέλη του Συμβουλίου εξουσιοδότησαν ιδιώτη δικηγόρο να αναλάβει την υπεράσπισή τους”.

Share