Kara Sevda: Η μεγάλη επιστροφή! Πως τελείωσε ο πρώτος κύκλος...

Το τελευταίο επεισόδιο...

Kara Sevda: Η μεγάλη επιστροφή! Πως τελείωσε ο πρώτος κύκλος...

Την Κυριακή 15 Ιουλίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ θα κάνει πρεμιέρα ο β’ κύκλος της αγαπημένης σας τουρκικής σειράς «Kara Sevda» με τον Μπουράκ Οζτσιβίτ, ενώ από τη Δευτέρα 16/7 η σειρά θα προβάλλεται καθημερινά στις 18.00 σ’ ένα δίωρο χορταστικό επεισόδιο.

Ωστόσο το Σάββατο 14 Ιουλίου ο ΣΚΑΪ θα προβάλει μία τηλεταινία με όσα συνέβησαν στον πρώτο κύκλο για να θυμηθείτε τι έγινε. Το TV24 λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του β’ κύκλου σάς παρουσιάζει καρέ καρέ όλο το τελευταίο επεισόδιο της α’ σεζόν! Διαβάστε παρακάτω...

Από την Γιάννα Παπανικολάου...

Το τέλος του έρωτα για τη Νιχάν και τον Κεμάλ έχει φτάσει, μετά την απόφαση εκείνου να αρραβωνιαστεί την Ασού. Αλλωστε και οι δύο πια ξέρουν πως ό,τι κι αν κάνουν, όσο κι αν αγαπιούνται δεν θα μπορούν ποτέ να είναι μαζί! Ενα απρόσμενο περιστατικό όμως θα χαλάσει στο τέλος την όμορφη ατμόσφαιρα του αρραβώνα. Κι αυτό γιατί η Νιχάν από όλη την ένταση που νιώθει και την πίεση καθώς βλέπει τον άνδρα που αγαπάει να αρραβωνιάζεται κάποια άλλη, χάνει τις αισθήσεις της και λιποθυμά.

Δείτε ακόμη: Τατουάζ: Έρωτας, μίσος και ανατροπές! Όσα θα δείτε την νέα σεζόν στη σειρά...

Ετσι το τελευταίο επεισόδιο ξεκινάει με τη Νιχάν να ξυπνάει στο νοσοκομείο και με δάκρυα στα μάτια να λέει στη Λεϊλά: «Απόψε ο Κεμάλ έφυγε από εμένα». Στο μεταξύ ο Οζάν συλλαμβάνεται ενώ πάει να το σκάσει από τη χώρα και οδηγείται στο κρατητήριο. Ο Κεμάλ μπαίνει μπροστά του και τον ρωτάει αν ο Εμίρ είχε κάποια ανάμειξη στην απόδρασή του. Ο Οζάν το αρνείται, παρόλο που όλο αυτό στήθηκε από εκείνον.

Ο Εμίρ ενημερώνει τη Νιχάν για τη σύλληψη του Οζάν, ενώ ο γιατρός την ενημερώνει πως σύμφωνα με τις εξετάσεις δεν είναι έγκυος. Βέβαια δεν γνωρίζει πως όλο αυτό είναι ένα ακόμη ψέμα του Εμίρ. Στο μεταξύ η Ασού επιστρέφει σπίτι της και κάτω από την πόρτα την περιμένει ο Τουφά. «Ηθελα να δω την ευτυχία σου με τα ίδια μου τα μάτια! Δεν θα γίνεις όμως ποτέ ευτυχισμένη! Η Νιχάν θα είναι πάντα μαζί σας! Ακόμα και σήμερα κατάφερε να κλέψει την παράσταση από εσένα! Αυτή η ζωή θα σε περιμένει από εδώ και στο εξής! Ο άνδρας αυτός αγαπάει μία άλλη! Δεν πρόκειται να σε αγαπήσει όπως εγώ», της λέει και εκείνη του απαντάει: «Ούτε εγώ αγαπάω εσένα». Ο Κεμάλ έχει μπροστά του τον Ταρίκ και τη Ζεϊνέπ και τους πιέζει να πουν επιτέλους την αλήθεια, ότι δηλαδή ο Εμίρ τους έμπλεξε σε αυτή την υπόθεση. Εκείνοι επιμένουν πως δεν έγιναν έτσι τα πράγματα, αλλά ο Κεμάλ βάζει τους ανθρώπους του να το ψάξουν.

Στο μεταξύ ο Εμίρ φεύγει από την έπαυλη και ο Γκαλίπ τον ακολουθεί. Ο Εμίρ συναντάει την Ασού στο σπίτι της μητέρας τους. «Η Νιχάν είναι έγκυος. Ο,τι κι αν κάνω δεν μπορώ να σταματήσω την αγάπη που νιώθει ο ένας για τον άλλον. Ομως αυτό θα τελειώσει! Αυτό το μωρό δεν θα ζήσει», λέει ο Εμίρ και η Ασού τού απαντάει: «Μην αφήσεις αυτό το μωρό να ζήσει». Κανείς από τους δύο δεν ξέρει πως ο Γκαλίπ είναι κρυμμένος στον κήπο και τους βλέπει.

Ο Εμίρ «σκοτώνει» το μωρό της Νιχάν

Την επόμενη μέρα ο Εμίρ συναντάει κρυφά έναν γυναικολόγο, ο οποίος του δίνει υπνωτικό. «Μόνο λιποθυμία θα προκαλέσει, έτσι;», τον ρωτάει ο Εμίρ και ο γιατρός τον διαβεβαιώνει πως όλα θα πάνε καλά. «Αν πάθει κάτι η Νιχάν θα σε καταστρέψω! Εσύ δύο πράγματα να έχεις στο μυαλό σου, πρώτον να μην πάθει τίποτα η Νιχάν και δεύτερον να πάρεις αυτό το μωρό».

Η Νιχάν με την οικογένειά της πάνε να δουν τον Οζάν. Στο μεταξύ ο Κεμάλ είναι προβληματισμένος και λέει στη Λεϊλά: «Τους έχει κάνει υποχείριά του, και τον Ταρίκ και τη Ζεϊνέπ. Τον προστατεύουν και οι δύο! Εντάξει ο Ταρίκ, του άνοιξε μαγαζί και του έδωσε δουλειά, τη Ζεϊνέπ όμως;», αναρωτιέται και η Λεϊλά του λέει: «Αν δεν σου λέει η ίδια, τότε βρες στοιχεία για να μάθεις για ποιο λόγο την κρατάει στο χέρι του». Αργότερα εκείνος φτάνει έξω από τις φυλακές και έρχεται σε αντιπαράθεση με τα αδέλφια του. Η Ζεϊνέπ έχει αλλάξει γνώμη για τον Εμίρ και τον παρουσιάζει ως καλό απέναντι στον Κεμάλ, βάζοντάς τον σε σκέψεις.

Ετσι παίρνει κρυφά το κινητό της και το δίνει σ’ έναν χάκερ ώστε να βρει παλιά, σβησμένα μηνύματα. Ο Εμίρ με τη Νιχάν βρίσκονται στον δρόμο και επιστρέφουν, όταν εκείνος της προσφέρει καφέ, μέσα στον οποίο έχει ήδη ρίξει υπνωτικό. Η Νιχάν αμέσως κοιμάται και ο Εμίρ την πηγαίνει στον γιατρό για να της κάνει άμβλωση. Η Ασού παρακολουθεί από μακριά, όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Γκαλίπ για να συναντηθούν και φεύγει. Ολα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η διαδικασία, αλλά ο Εμίρ το μετανιώνει: «Δεν μπορώ να σε κάνω να υποφέρεις! Σ’ αγαπάω τόσο πολύ Νιχάν, δεν μπορώ να σε πληγώσω», της λέει και την παίρνει από εκεί, χωρίς η Ασού να το γνωρίζει αυτό. Η Νιχάν κοιμάται ακόμα στο αυτοκίνητο και ο Εμίρ μονολογεί: «Αφού δεν μπόρεσα να σκοτώσω το παιδί, θα σκοτώσω τον πατέρα».

«Τελείωσες για μένα, Ζεϊνέπ»

Ο Κεμάλ, σοκαρισμένος, ανακαλύπτει τα ερωτικά μηνύματα που αντάλλασσε η Ζεϊνέπ με τον Εμίρ. Εκεί καταλαβαίνει πως τελικά η αδελφή του είναι έγκυος από τον μεγαλύτερο εχθρό του. Στο μεταξύ ο Εμίρ συναντάει τον Τουφά και του δίνει εντολή: «Θέλω να σκοτώσεις τον Κεμάλ για λογαριασμό μου».

Δείτε ακόμη: Αλλαγές στο «Deal» του Χρήστου Φερεντίνου από τη νέα σεζόν!

Ο Τουφά αρνείται και τότε ο Εμίρ τού λέει πως αν δεν το κάνει τότε θα σκοτώσει την ίδια του τη μητέρα. Στο μεταξύ ο Οζάν στη φυλακή γράφει γράμμα στη Ζεϊνέπ, όταν πέφτει κάτω από την πόρτα ένας φάκελος για εκείνον. Τον ανοίγει και βλέπει τα καυτά φιλιά της Ζεϊνέπ και του Εμίρ. Βγαίνει εκτός εαυτού και τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ: «Είδα τις φωτογραφίες σας με τον Εμίρ! Το παιδί είναι δικό του! Μην πιστεύετε ότι θα πεθάνω στη φυλακή, όταν βγω θα σας εκδικηθώ», της λέει και το κλείνει. Εκείνη ενημερώνει τον Εμίρ. Την ίδια ώρα η Νιχάν κάνει τεστ εγκυμοσύνης και βγαίνει θετικό, ενώ το επιβεβαιώνει και από τη γυναικολόγο της.

Ο Οζάν παθαίνει μία κρίση και μεταφέρεται από τις φυλακές στο νοσοκομείο. Εκεί πηγαίνουν και οι γονείς του, οι οποίοι αγωνιούν για την τύχη του. Κι ενώ ο Οζάν είναι στο δωμάτιο του νοσοκομείου ξαπλωμένος, κάποιος μπαίνει μέσα και εκείνος τον βλέπει σοκαρισμένο. Την ίδια ώρα ο γιατρός ενημερώνει τους γονείς του: «Επαθε κάποια τροφική δηλητηρίαση ή αλλεργία», αλλά η Βιλντάν τον διαβεβαιώνει πως δεν έχει αλλεργία σε κάτι ο γιος της. Ο Κεμάλ επιστρέφει στο σπίτι του και βλέπει ότι η Ζεϊνέπ λείπει. Ετσι της τηλεφωνεί και εκείνη του λέει πως πάει στο νοσοκομείο γιατί ο Οζάν δηλητηριάστηκε. Ομως ο Κεμάλ της λέει επιτακτικά να γυρίσει πίσω. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Γκαλίπ καταφέρνει να βρει τον Χακί, ο οποίος μετράει μέρες για να πεθάνει. «Είχες σχέση με τη γυναίκα μου; Τη Μουζγκιάν;», ρωτάει ο Γκαλίπ, αλλά ο Χακί δεν του απαντάει και αναρωτιέται πού τον βρήκε. «Είδα τον γιο μου με την Ασού δίπλα στη γυναίκα μου! Ηξερα ότι είχα γιο.

Μήπως έχω και κόρη; Είναι η Ασού κόρη μου; Απάντησέ μου», του λέει ο Γκαλίπ και τον σημαδεύει με όπλο. Ο Χακί απαντάει αρνητικά και αυτοκτονεί. Η Ζεϊνέπ φτάνει στο σπίτι και ο Κεμάλ τής δίνει το χαρτί από τα αποτελέσματα του τεστ DNA του μωρού της που βγήκε αρνητικό για τον Οζάν. «Από πότε μου λες ψέματα; Από πότε εκμεταλλεύεσαι την εμπιστοσύνη μου σ’ εσένα για να κάνεις άσχημα πράγματα; Λέγε, από πότε; Επειδή ήξερες τι ήμουν ικανός να κάνω όταν μάθαινα ποιος είναι ο πατέρας; Επειδή είχε δίκιο και σου προσέβαλε τα συναισθήματα; Ή επειδή νιώθεις ντροπιασμένη; Επειδή σου είπε εκείνη τη μέρα ο Εμίρ να το κρύψεις; Ή επειδή με μαχαίρωσες πισώπλατα με τον εχθρό μου; Γιατί;», της φωνάζει και εκείνη λέει πως πίστευε πως ήταν ερωτευμένος μαζί της.

«Με χρησιμοποίησε για να σε εκδικηθεί! Ενιωσα ανόητη και ήθελα να πεθάνω», λέει η Ζεϊνέπ. Στο μεταξύ ο Εμίρ τηλεφωνεί να μάθει για τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας που έκανε και εκείνος, και ενημερώνεται πως το παιδί είναι του Οζάν. Η Ζεϊνέπ παρακαλάει τον Κεμάλ να μην πει τίποτα σε κανέναν, αλλά εκείνος τη διώχνει μακριά: «Ηταν ψεύτικο το χαρτί! Εγώ το έφτιαξα». Την ίδια ώρα ο Ταρίκ παντρεύεται την Μπανού.

Η τελευταία σκηνή

Ο νοσηλευτής μπαίνει στο δωμάτιο του Οζάν και τον βλέπει κρεμασμένο από το ταβάνι! Οντέρ και Βιλντάν σοκάρονται με το θέαμα, ενώ ο Οντέρ παθαίνει καρδιακό επεισόδιο. Στο μεταξύ η Νιχάν βρίσκεται στο δρόμο και πιάνει την καρδιά της, σαν να έχει κάποιο κακό προαίσθημα. Ο Κεμάλ εισβάλλει στην έπαυλη και η αναμέτρηση ανάμεσα σ’ εκείνον και τον Εμίρ ξεκινάει.

Ο Κεμάλ τον πετάει κάτω και αρχίζει να τον χτυπάει: «Πήγες στην αδελφή μου για να με εκδικηθείς; Πώς το έκανες αυτό στη ζωή ενός κοριτσιού; Τι ήθελες;», του φωνάζει και οι δυο τους παλεύουν με το όπλο στο χέρι. Ενας πυροβολισμός ακούγεται. Ο Εμίρ πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος, ενώ ο Κεμάλ τηλεφωνεί στην αστυνομία και παραδέχεται την ενοχή του. Η Νιχάν μαθαίνει τα δυσάρεστα για τον αδελφό της και αρχίζει να ουρλιάζει κατηγορώντας τον Κεμάλ πως εκείνος φταίει που ο Οζάν αυτοκτόνησε.