Πρόγραμμα τηλεόρασης Τετάρτη 11/12: Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Δείτε αναλυτικά...

Πρόγραμμα τηλεόρασης Τετάρτη 11/12: Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Τετάρτη 11/12! Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα από όλα τα κανάλια.

Τι θα δούμε...

Πρόγραμμα τηλεόρασης

εκπομπές

ταινίες

κανάλια τι θα δούμε

προγράμματα

Άγριες Μέλισσες: Η εκταφή του Γιάννου «πέφτει» σαν κεραυνός - «Βόμβα» οι εξελίξεις 11/12!

«Βόμβα» είναι οι εξελίξεις της Τετάρτης 11/12 στην δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Η εκταφή του Γιάννου «πέφτει» σαν κεραυνός.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 44

Η Ελένη παίρνει μια μεγάλη απόφαση για το απαγορευμένο της έρωτα απέναντι στον Λάμπρο ενώ ο Κωνσταντής καταφέρνει να κλέψει το φιλί της Δρόσως. Θα την ρίξει όμως ολοκληρωτικά στα δίχτυα του; Την ίδια ώρα τα κρυφά σχέδια του Κλεομένη φαίνεται να οδηγούνται στο γκρεμό ενώ η Ουρανία είναι έτοιμη ν’ αποκαλύψει στην Ασημίνα τον παράνομο δεσμό της Μυρσίνης και του Κυπραίου. Παράλληλα ο Μιλτιάδης δίνει την συγκατάθεση του στο νέο ιατροδικαστή και η εκταφή του Γιάννου πέφτει στο Διαφάνι σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο Δούκας και ο Μελέτης νιώθουν τον κλοιό να στενεύει για το έγκλημα τους ενώ οι αδερφές Σταμίρη νιώθουν γι’ ακόμα μια φορά το βάρος της πράξης τους. Η εξέταση του άψυχου σώματος του Γιάννου ολοκληρώνεται και το πόρισμα είναι έτοιμο… θα δικαιωθεί αυτή τη φορά η οικογένεια του Μιλτιάδη;

Σε λίγες ημέρες ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει στην σειρά και θα υποδυθεί έναν τραγουδιστή. Ο λόγος για τον Ίαν Στρατή, ο οποίος αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον ρόλο του.