Αν ήμουν πλούσιος: Καταιγιστικές εξελίξεις (18/12) Ο Μουρούνας εμφανίζεται στην εταιρία του Βρανά

Η εξελίξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Αν ήμουν πλούσιος: Καταιγιστικές εξελίξεις (18/12) Ο Μουρούνας εμφανίζεται στην εταιρία του Βρανά

Σας έχουμε όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις που θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο "Αν ήμουν πλούσιος". Ο Φοίβος το σκάει απ’ το μέρος που τον κρατάει ο Ντίνος, γεγονός που προκαλεί πανικό στη Δάφνη και τον Αλέξη.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον Ant1

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 107

Ο Φοίβος το σκάει απ’ το μέρος που τον κρατάει ο Ντίνος, γεγονός που προκαλεί πανικό στη Δάφνη και τον Αλέξη. Ο Μουρούνας εμφανίζεται στην εταιρία του Βρανά και συγκαλεί διοικητικό συμβούλιο με σκοπό την εκλογή νέου διευθύνοντα σύμβουλου. Ο Σωτήρης περνάει το βράδυ στο σπίτι, αλλά διαφωνεί και πάλι με τη Χριστίνα λόγω της σχέσης του Θεοχάρη με την Ξένια, ενώ η Χριστίνα συναντιέται τυχαία με τη Μελίνα και η κουβέντα τους φτάνει στον Βρανά... Ο Ντίνος βρίσκει τον Φοίβο κι ο Αλέξης κανονίζει μια συνάντηση μαζί του. Τελικά, ο Ντίνος του αποκαλύπτει πως είναι ο απαγωγέας και ο Αλέξης αποφασίζει να του δώσει τα χρήματα που ζητάει, χωρίς να είναι παρούσα η Δάφνη. Την ίδια ώρα στην εταιρία, το συμβούλιο των μετόχων κρύβει μια μεγάλη έκπληξη...

Για να είστε πάντα ενημερωμένοι και να μην χάσετε τίποτα από το "Αν ήμουν πλούσιος" σας έχουμε όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις της εβδομάδας!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις και στο επεισόδιο της Τετάρτης - Όσα θα δούμε στο "Αν ήμουν πλούσιος"

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 108

Ο Αλέξης προσπαθεί να παραπλανήσει τον τετραπέρατο Φοίβο και να τον πείσει ότι δεν γνωρίζει τον Ντίνο, ενώ η Δάφνη περιμένει αγχωμένη να γυρίσει πίσω το παιδί της. Ο Σωτήρης κοντράρεται με τον Μουρούνα, αλλά συμφωνεί να γίνει η Μελίνα η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας. Ο Βρανάς υποπτεύεται τη Μελίνα σχετικά με τον Μουρούνα και τι σχέση μπορεί να έχουν αυτοί οι δύο. Την ίδια ώρα, η Χριστίνα έχει κάτι περίεργες ζαλάδες και για κακή της τύχη, την βλέπει ο Σωτήρης να είναι μαζί με τον Βρανά, ενώ η Ξένια κλαίει και οδύρεται που χώρισε με τον Θεοχάρη. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Σμαράγδα με τον Μάνο παρακολουθούν τη Μελίνα και κάτι πολύ ύποπτο τους τραβάει την προσοχή. Παράλληλα μπαίνουν οι υπογραφές στο διαζύγιο των Μπούμπληδων. Ο Σωτήρης και η Χριστίνα είναι πλέον ελεύθεροι!