After Dark: Αυτός είναι ο αποψινός καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά!

Ποιον θα δούμε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
After Dark: Αυτός είναι ο αποψινός καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά!

Αυτός θα είναι ο αποψινός καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark! Ένα πρόσωπο ανατροπή που σίγουρα θα έχει πάρα πολλά να πει στον παρουσιαστή και να αποκαλύψει, καθώς έχει μια ζωή γεμάτη... ιστορίες!

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, στις 00:30, ο Λάκης Γαβαλάς συνεχίζει να είναι στην τηλεοπτική μας παρέα, αφού επισκέπτεται τον Θέμη Γεωργαντά στο After Dark.

Ο μοναδικός Λάκης ανοίγει για άλλη μια φορά την καρδιά του και μιλάει για το διάστημα που ήταν στη φυλακή, γι’ αυτούς που τον στήριξαν στην περιπέτειά του και για πολλά άλλα. Όταν μπαίνει στο εξομολογητήριο, απαντά σε όλες τις ερωτήσεις με απόλυτη ειλικρίνεια! Δείτε και την αποκάλυψη του Στέλιου Κουδουνάρη στο After Dark

Λάκης Γαβαλάς

After Dark: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά!

Ακόμη μια αποκαλυπτική εκπομπή θα δούμε σήμερα στο Open.

Την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 00.30, ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Γιώργο Σαμπάνη και τη Μαρία Κορινθίου.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, μιλάει για την ολοκαίνουρια δισκογραφική του δουλειά και την έμπνευση πίσω από αυτήν. Μιλάει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και απαντά αφοπλιστικά στο πώς διαχειρίζεται την απιστία - μία άποψη που θα συζητηθεί! Στο Εξομολογητήριο, δεν διστάζει να αποκαλύψει αν έχει κάνει σχέση με θαυμάστριά του στο παρελθόν καθώς και με ποια τραγουδίστρια που έχει συνεργαστεί θα έκανε one night stand.

undefined

Η Μαρία Κορινθίου πιο ειλικρινής από ποτέ. Εξηγεί τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις αρνητικές κριτικές, αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες για τον γάμο της με τον Γιάννη Αϊβάζη και μιλάει ανοιχτά για την επιλόχειο κατάθλιψη που βίωσε αλλά και πώς τελικά την ξεπέρασε. Επίσης, δηλώνει πως θα υποδυόταν την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε μία ταινία ή θεατρική παράσταση αν της το ζητούσαν. Στο Εξομολογητήριο απαντάει σε όλα: ποια είναι η καλύτερη ώρα για σεξ; Πόσες ακατάλληλες φωτογραφίες λαμβάνει την ημέρα στο instagram; Τι θα απαντήσει στην κόρη της όταν την ρωτήσει πώς γίνονται τα παιδιά; Και πολλά ακόμη...

undefined